Yevgueni

Morgen Verse Sneeuw

Deze voorstelling gaat door in de Sint-Jozefskerk (Esplanadeplein 1, 9300 Aalst)

Yevgueni toont zich van zijn meest ingetogen kant

‘Ligt er morgen verse sneeuw?’ Verwijzend naar deze belangrijke zin uit de titelsong van hun laatste album ‘Tijd is Alles’, trekt Yevgueni met een heel bijzondere tournee langs dertig kerken doorheen Vlaanderen. Ook de Aalsterse Sint-Jozefskerk ligt op hun route!

Twintig jaar Yevgueni, dat is meteen ook het goede moment voor iets anders. Iets speciaals. Een andere bezetting, zonder drums en elektrische gitaren, maar met een cello, viool, toetsen, akoestische gitaren en hier en daar een streepje bas. Yevgueni kiest uit het eigen repertoire zijn persoonlijke favorieten en dan vooral de nummers die in dit nieuwe jasje het beste passen. Met nooit eerder vertelde verhalen, met nog meer ontroering, maar daarom niet met minder humor en af en toe wat ambiance. ‘Morgen Verse Sneeuw’ kijkt niet toevallig op beloftevolle wijze naar de toekomst. Als het van de band afhangt is dit jubileumjaar allesbehalve een eindpunt. Morgen verse sneeuw!

Beluister de podcast op Spotify (enkel voor abonnees)


Organisatie

Credits / Met dank aan

met: Klaas Delrue (zang, akoestische gitaar), Geert Noppe (toetsen, zang), Maarten Van Mieghem (akoestische gitaar, bas, zang), Seraphine Stragier (cello), Jeroen Baert (viool)

www.yevgueni.be

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. woensdag 19 februari 2020 - 20:00 - 22:00
    Sint-Jozefskerk

Ook interessant voor jou