Locatie & route

Aangepaste verkeersmaatregelen

  • Volg het circulatieplan: een aantal straten kennen éénrichtingsverkeer voor auto's. Bekijk het plan
  • In de Molenstraat geldt het erfstatuut: voetgangers en fietsers mogen de volledige breedte van de weg gebruiken en de snelheid is beperkt tot 20 km/uur. Heel wat Aalstenaars hebben de fiets (her)ontdekt als ideaal vervoersmiddel van, naar en in de stad. De stad doet een warme oproep om te blijven fietsen en plaatst extra fietsenstallingen op de binnenkoer van het oude stadhuis. Zo kun je je fiets veilig parkeren in hartje stad.

Artiest, technisch medewerker of leverancier? Bekijk onze technische info met uitleg over onze laad-en-losplaats.

Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst

Met de fiets

Je fiets parkeren kan naast De Werf, boven aan de Molenstraat, tegenover het Administratief Centrum (Werfplein 9) en in de Onderwijsstraat.

Openbaar vervoer

Het Statieplein ligt op slechts 6 à 7 minuten wandelen van De Werf. Steek het plein over en neem links de Albert Liènartstraat en volg de Graanmarkt en Zwarte Zusterstraat. Linksaf vind je de Molenstraat.

Plan je bustrip Plan je treintrip

Auto

Vanaf E40 Oostende - Brussel: afrit Aalst. Vanaf rond punt signalisatie ‘CC De Werf ’ volgen: Parklaan - Burgemeestersplein - De Gheeststraat. Aan rode lichten linksaf: Alfred Nichelsstraat. Rechts meedraaien: Burchtstraat, deze straat volgen tot aan Werf(plein) met linksaf de Molenstraat.

Vanuit richting Antwerpen/Dendermonde/N41: Dendermondsesteenweg – Esplanadeplein. Linksaf: Esplanadestraat – Aan de lichten rechtdoor: Vaartstraat. Aan Werf(plein): rechtsaf en nogmaals rechtsaf (het plein verlaten) om de Molenstraat te bereiken.

Opgelet: Aalst heeft een circulatieplan waarbij een aantal straten éénrichtingsverkeer voor auto's kennen. Bekijk het plan

Bereken je route

Parkeren in de buurt*

Parkeergelegenheid is schaars in de buurt van het cultuurcentrum. Vooral bij uitverkochte voorstellingen kan het zoeken naar een parkeerplaats de zenuwen op de proef stellen. Kom dus op tijd.

Tip: op de website van de stad Aalst staat een overzicht van alle parkings in Aalst.

* Op politiebevel en om veiligheidsredenen is parkeren achter het Cultuurcentrum (Onderwijsstraat) niet toegelaten. De boetes zijn zwaar en de controles frequent.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma