Kortingen

Goedkoper naar concerten, podiumvoorstellingen, workshops en cursussen? Kies hieronder jouw korting:

-26 of 65+

Jonger dan 26 of ouder dan 65 jaar? Dan geniet je korting bij de meeste voorstellingen! 

  • -26: 25% korting
  • 65+: 10% korting

Opgelet: val je niet binnen deze prijscategorie, dan vragen we je vriendelijk om het verschil bij te betalen aan de balie, anders wordt je toegang tot de zaal geweigerd. 

Rang 2-tickets

Voor sommige voorstellingen in de schouwburg zijn er rang 2-tickets beschikbaar aan 50% korting. Deze tickets kan je kopen voor plaatsen die een minder goede zichtbaarheid op het podium geven (uiterste zijkanten van het balkon of net achter de technische tafel onder het balkon).

Familiepas

De Familiepas is de meest voordelige manier om familievoorstellingen bij te wonen. Je betaalt 48 euro voor een kaart met 6 beurten, en betaalt zo 8 euro per beurt in plaats van 10 euro.

  • Geldig bij de meeste familievoorstellingen van De Werf ,heeft geen vervaldatum en is dus onbeperkt geldig in de tijd. Je kan hem voor zowel volwassenen als kinderen gebruiken. 1 beurt = 1 ticket.
  • Te koop online en aan de balie
  • Tip: bestel je Familiepas voor je tickets bestelt, je hebt de code immers nodig tijdens de bestelling.
  • De Strippenkaart heet al eventjes Familiepas. Oude Strippenkaarten blijven geldig.

Koop Familiepas

Scholenkorting

Scholengroepen krijgen 25% korting op een ruime selectie uit onze avondvoorstellingen (korting vermeld bij de voorstelling).

  • Enkel voor -26-jarigen uit dagonderwijs en studenten deeltijds kunstonderwijs. Begeleidende leerkrachten krijgen dezelfde korting (geen gratis toegang). 
  • Reservaties via Sara De Moor (053 72 38 21 - schoolenco@ccdewerf.be).

UiTPAS

Meer info

Sociaal tarief Vormingplus

Vormingplus wil aan iedereen, ongeacht het inkomen, betaalbare vormingskansen bieden. Om dit mogelijk te maken, hanteert Vormingplus twee prijzen voor een activiteit: de standaardprijs en een aangepaste prijs voor mensen met een beperkt budget.

Wie heeft er recht op dit aangepast tarief? Werkzoekenden en mensen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming van het ziekenfonds (OMNIO statuut, cfr. kleefbriefje ziekenfonds) of houders van een UiTPAS aan kansentarief.

Je kan deze prijs aanvragen voor alle cursussen die De Werf en Vormingplus samen organiseren. Indien je een beperkt budget hebt en de standaardprijs je weerhoudt om deel te nemen, dan mag je de aangepaste prijs betalen. Aanvragen van deze prijs kan via Vormingplus.

European Disability Card

Houders van een European Disability Card krijgen 10% korting.

 

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma