Het Scheldeoffensief

Waramis

Deze voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het coronavirus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

Een zoektocht naar verlichting en troost met hartverwarmend brood en spelen, gebracht door mensen met een beperking

Een troep zwervers. Zoals de twaalf apostelen hangen ze aan elkaar vast en trekken ze van plek naar plek. Het zijn straathonden die beter zien wat er gebeurt in de wereld dan luxehonden die aan de stoof liggen. Pelgrims die de ‘echte’ waarden van ’t leven weten te detecteren.

Ze hebben hun eigenheid meegebracht. De palingscharen die ze hanteren, maskers die ze dragen, de klederdracht en de tableaux vivants hangen ze feestelijk op in de wandelgangen vooraleer ze het publiek meenemen naar de scène. Daar komen we meer te weten over dat ene bijzondere ding… het cadeau!

Het Scheldeoffensief wil goesting en talent voor theater bij mensen met een beperking opsporen, uitdagen en tonen aan een breed publiek. Met uitvalsbasis in Merelbeke organiseert Het Scheldeoffensief wekelijks een laagdrempelig theateratelier voor (jong)volwassenen met een beperking. Daarnaast werkt het naar inclusieve theatervoorstellingen voor een breed publiek.


Organisatie

Credits / Met dank aan

concept, regie: Frank Dierens, Mark Verstraete
spel: acteurs van Het Scheldeoffensief
muziek: Geoffrey Burton
illustratie: Kaatje Vermeire
vormgeving: Koen Schetske
m.m.v. Schoonderhage vzw, Levensvreugde
Verblijven vzw, IBSO De Horizon

www.hetscheldeoffensief.be

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. vrijdag 24 april 2020 - 20:00 - 22:00
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)