David Galle

Komt

De voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het corona-virus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

Lachen met vakmanschap en bravoure

In tijden waarin iedereen zich een virtuele identiteit kan aanmeten, roeit David Galle tegen de stroom in. Hij is niet op tv of online. Hij komt. In het echt. Op zoek naar de klik zonder muis. Naar het contact zonder stopcontact, een band zonder breedband. Analoog, echt en recht voor je neus. Je kunt hem aanraken. Geen gemanipuleerd verhaal vol zelfvertrouwen met alleen maar gefilterde momenten waar zijn schoonste kant goed uit komt. Neen, dit is het verhaal van een mondige twijfelaar. Dat zie je niet veel meer. Kom af, want David Galle komt!

‘Galle is een van de weinige Vlaamse comedians die de échte stand-uptraditie avondvullend in ere houdt, en hij doet dat met vakmanschap en bravoure.’ (Karel Michiels, De Standaard, 11/1/2016)

Over David Galle:

David Galle (°1980) is ondertussen vijftien jaar actief als stand-upcomedian en won in 2009 de felbegeerde Comedy Casino Cup op Canvas. Daarnaast was hij onder andere te zien in de zondagavondprogramma's 'De Kazakkendraaiers' en 'Twee tot de Zesde Macht' (één), en acteerde hij in het sketchprogramma 'Echt niet oké' (één) en de successerie 'Bevergem' (Canvas).

Voorprogramma: Friends are Magic

Friends are Magic lijkt wel euforische lo-fi stadiumrock op akoestische gitaar. Dit door Eva Binon en Jason Dousselaere, beiden springlevend mede dankzij hun extreme gezondheid. Hebben ze een te groot geloof in de gelukzalige magie van de realiteit? Is troost door vrijheid niet een beetje hun dingetje? Moest hun band een landschap zijn, welk zou dat dan zijn?


Credits / Met dank aan

www.davidgalle.be

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. donderdag 12 maart 2020 - 20:00 - 21:30
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)