[CIRK!deLuxe] Circus Ronaldo

Cinema Malfait

Deze voorstelling ging normaal gezien door op za 10 & zo 11 april 2021 en heette eerst 'Wees blij dat het regent'. Tickets blijven geldig voor de nieuwe data in november 2021. Tickethouders werden persoonlijk gecontacteerd. 

Cinema alsof het 1920 is. Welkom in de Cinema Malfait filmbarak!
een film van Gust Van den Berghe in een filmbarak van Circus Ronaldo

'De magneet man' is een tragikomedie van Gust Van den Berghe die je teleporteert naar het circusleven van net na de Eerste Wereldoorlog en die de levensreis van Lucien - gespeeld door circuslegende Danny Ronaldo - op het grote kleine scherm vertelt. Na het overlijden van zijn moeder belandt Lucien bij de rondreizende circusfamilie Malfait. Hij wordt er stapelverliefd op de dochter van de malafide circusdirecteur. Maar dan komt plots een brief van het thuisfront aanwaaien die alles op zijn kop zet…

En waarom alleen een film maken als je er meteen ook een cinemazaal bij kan bouwen? Circus Ronaldo transformeerde een oude vrachtwagen tot de authentieke filmzaal Cinema Malfait, volledig in Ronaldo-stijl. Maak het jezelf comfortabel in één van de knusse zitjes van Cinema Malfait en geniet van de film. Als je tenminste langs César Malfait geraakt… De louche circusdirecteur wacht je in hoogsteigen persoon aan de ingang op en zorgt ervoor dat je deze filmvertoning niet snel zal vergeten.


Organisatie

Credits / Met dank aan

creatie, uitvoering: Karel Creemers, Diede Roosens & Carmine De Swerts
www.circusronaldo.be

Meer info over circus in Aalst: www.cirkaalst.be

Nieuws over dit evenement

Alle data

 1. za 20 nov 2021 17:30
  Werfplein
 2. za 20 nov 2021 20:00
  Werfplein
 3. zo 21 nov 2021 15:00
  Werfplein
 4. zo 21 nov 2021 17:30
  Werfplein