Kortingen

Kortingen zijn van toepassing op alle initiatieven georganiseerd door De Werf, tenzij anders vermeld en gelden niet bij het ‘Te gast-aanbod’. Kortingen kan je niet samenvoegen, de voordeligste korting wordt toegepast.

NIEUW: Vriendenpas

 • Het alternatief voor de Familiepas/Strippenkaart en voor een klassiek abonnement.
 • gemiddelde korting van 15%.
 • Is geldig voor 1 seizoen en permanent verkrijgbaar tijdens het lopende seizoen.
 • Biedt gedurende het hele seizoen een aantrekkelijke korting. Niet geldig op cursussen en het ‘Te gast-aanbod’.
 • Werkt met een persoonlijke kortingscode (elke koper van een Vriendenpas kan deze enkel voor zichzelf gebruiken).
 • Aankoopprijs: € 10. 
 • Tip! Ga goed voorbereid een ticketverkoop in: kopieer de codes van alle Vriendenpassen die je wil gebruiken op voorhand in een tekstdocument. Zo kan je deze eenvoudig en snel ingeven bij elke voorstelling waarvoor je een ticket koopt.

Koop Vriendenpas 

Familiepas

wordt vervangen door de Vriendenpas. Houders van een Familiepas/Strippenkaart kunnen die tijdens het seizoen 2022-2023 nog inzetten bij alle familievoorstellingen en alle CIRK!aBoempodiumvoorstellingen. De Familiepas/Strippenkaart is niet meer geldig vanaf 15 mei 2023.

Lastminutetickets

50% korting op de basisprijs bij een selectie van voorstellingen. Te koop aan de balie vanaf een uur voor de voorstelling. Actie-aankondiging daags voor de voorstelling via de lastminute e-mailing waarvoor je je hier kan inschrijven. Geen reservatie mogelijk. Max. twee tickets per persoon. Geen omruiling met al gekochte tickets mogelijk. Het aanbod lastminutetickets is beperkt, dus OP = OP. Daarna hanteren we opnieuw de gangbare prijzen.

Rang 2-tickets

Voor sommige voorstellingen in de schouwburg zijn er rang 2-tickets beschikbaar aan 50% korting. Deze tickets kan je kopen voor plaatsen die een minder goede zichtbaarheid op het podium geven (uiterste zijkanten van het balkon of net achter de technische tafel onder het balkon).

-26 of 65+

Jonger dan 26 of ouder dan 65 jaar? Dan geniet je korting bij de meeste voorstellingen! 

 • -26:  tot max. 40% korting op de basisprijs
 • 65+: 10% korting, tenzij anders vermeld
 • groepen vanaf 20 personen: 10% korting, tenzij anders vermeld

Opgelet: val je niet binnen deze prijscategorie, dan vragen we je vriendelijk om het verschil bij te betalen aan de balie, anders wordt je toegang tot de zaal geweigerd. 

Scholenkorting

Scholengroepen krijgen  tot max. 40% korting op een ruime selectie uit onze avondvoorstellingen (korting vermeld bij de voorstelling).

 • Enkel voor studenten van het dagonderwijs (-26), studenten deeltijds kunstonderwijs en hun begeleidende leerkrachten (geen gratis toegang). 
 • Reservaties via Sara De Moor (053 72 38 21 - schoolenco@ccdewerf.be).

UiTPAS

Meer info

European Disability Card

Houders van een European Disability Card genieten 10% korting op voorstellingen, tenzij anders vermeld.

 

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma