Kortingen

Kortingen zijn van toepassing op alle initiatieven georganiseerd door De Werf, tenzij anders vermeld en gelden niet bij het ‘Te gast-aanbod’. Kortingen kan je niet samenvoegen, de voordeligste korting wordt toegepast.

De Vriendenpas

online verkrijgbaar bij je eerste bestelling via ccdewerf.be en aan de ticketbalie van De Werf

 • geldig voor 1 seizoen en permanent verkrijgbaar tijdens het lopende seizoen
 • biedt gedurende het hele seizoen een aantrekkelijke korting (gemiddeld 15%)
 • niet geldig op het Te gast-aanbod en sommige andere voorstellingen
 • te koop vanaf 15 juni aan 10 EUR
 • bij de eerste bestelling van je Vriendenpas in combinatie met je tickets wordt de korting meteen toegekend. Bij een volgende reservatie breng je je persoonlijke code in.
 • actie onder voorwaarden

Tip! Met je Vriendenpas kan je vanaf nu ook activiteiten bijwonen in enkele cultuurcentra uit de regio: Belgica Dendermonde, De Biekorf Lebbeke, De Plomblom Ninove en Stroming Berlare. Meer info op de websites van de verschillende cultuurhuizen.
Heb je je Vriendenpas gekocht in Dendermonde, Lebbeke, Ninove of Berlare en kom je naar een voorstelling in De Werf? Breng dan zeker je Vriendenpascode mee zodat we jou de beschikbare korting kunnen toekennen.

Lastminutetickets

50% korting op de basisprijs bij een selectie van voorstellingen. Te koop aan de balie vanaf een uur voor de voorstelling. Actie-aankondiging daags voor de voorstelling via de lastminute e-mailing waarvoor je je hier kan inschrijven. Geen reservatie mogelijk. Max. twee tickets per persoon. Geen omruiling met al gekochte tickets mogelijk. Het aanbod lastminutetickets is beperkt, dus OP = OP. Daarna hanteren we opnieuw de gangbare prijzen.

Rang 2-tickets

Voor sommige voorstellingen in de schouwburg zijn er rang 2-tickets beschikbaar aan 50% korting. Deze tickets kan je kopen voor plaatsen die een minder goede zichtbaarheid op het podium geven (uiterste zijkanten van het balkon of net achter de technische tafel onder het balkon). Beschikbaar wanneer de rang 1 tickets uitverkocht zijn.

-26, 65+ en groepen

Jonger dan 26 of ouder dan 65 jaar? Dan geniet je korting bij de meeste voorstellingen!

 • -26: tot max. 40% korting op de basisprijs
 • 65+: 10% korting, tenzij anders vermeld
 • groepen vanaf 20 personen: 10% korting, tenzij anders vermeld

Opgelet: val je niet binnen deze prijscategorie, dan vragen we je vriendelijk om het verschil bij te betalen aan de balie, anders wordt je toegang tot de zaal geweigerd.

Scholenkorting

Scholengroepen krijgen tot max. 40% korting op een ruime selectie uit onze avondvoorstellingen (korting vermeld bij de voorstelling).

 • Enkel voor studenten van het dagonderwijs (-26), studenten deeltijds kunstonderwijs en hun begeleidende leerkrachten (geen gratis toegang).
 • Reservaties via Sara De Moor (053 72 38 21 - schoolenco@ccdewerf.be).

UiTPAS

Meer info

European Disability Card

Houders van een European Disability Card genieten 10% korting op voorstellingen, tenzij anders vermeld.

 

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma