UiTPAS

De UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd. Je kan er punten mee sparen en die nadien omruilen voor een tof voordeel. Per activiteit van de UiTPAS kan je één punt sparen. Er zijn ondertussen al meer dan 512 verenigingen en stadsdiensten die meewerken aan de UiTPAS regio Dender. Ontdek zo nieuwe dingen uit het rijk verenigingsleven in Aalst, Haaltert, Erpe-Mere, Lede, Ninove, Denderleeuw, Berlare, Wetteren, Wichelen, Lebbeke, Dendermonde, Laarne, Buggenhout, Zele.

De UiTPAS kost 5 euro of 2 euro (voor -18-jarigen). Koop hem aan in je eigen gemeente. Aalstenaars kunnen dit onder andere in De Werf. De kaart blijft altijd geldig. Bij aankoop krijg je meteen enkele cadeau's waaronder 2,5 euro korting op een voorstelling naar keuze in De Werf.

Ontdek de tijdelijke ruilvoordelen

Het ruilen van je UiTPAS-punten in De Werf kan enkel aan de balie.

UiTPAS met kansentarief

De UiTPAS is er voor iedereen, maar biedt een extra korting aan mensen die leven van een klein inkomen: het kansentarief: 1,50 EUR/voorstelling op max. tien activiteiten naar keuze uit het seizoensaanbod van De Werf. Gebruik de code op je UiTPAS met kansentarief om online  te bestellen. Je kan ook nog altijd aan de balie terecht.

Meer info? via de ticketbalie van De Werf of via de Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen vzw (Sinte Annalaan 41 bus 2, Aalst, 053 78 36 60). Kijk op uitpasdender.be, bezoek de Facebookpagina of mail naar uitpas@aalst.be.

 

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma