Natural Born Deejays nummer 1 in de Top 053

'A Good Day' van Natural Born Deejays is het beste nummer uit meer dan 50 jaar Aalsterse popmuziek. Dat beslisten meer dan 2000 stemmers voor deze 2e editie van de Top 053. Zilver gaat naar de nummer 1 van vorig jaar: 'Pump Up The Jam' van Technotronic. Jan De Wilde krijgt brons met zijn evergreen 'Eerste Sneeuw'. 

Cultuurcentrum De Werf trakteerde Aalst op een muzikale hoogdag, ditmaal zowel live vanuit De Foyer als online via www.top053.be en de website van TV Oost. Een tot de nok gevulde foyer kon genieten van de liveoptredens van OPROER en John Woolley. Special guests Gerrit Caudron van 'Joep en Gedaan', Michel Coen (medewerker van De Werf én hoesontwerper voor 5CV), Bea en Erik van Lavvi Ebbel, Marieke Van Ransbeeck (Marvara), VVYNN, Jean van Irish Coffee en Natural Born Deejays.
De uitzending werd in goede banen geleid door Jonas Decleer (HLN, ex-StuBru). Muziekliefhebbers kunnen de Top 053 vanaf volgende week herbeluisteren via www.top053.be. Op zondag 13 februari verschijnt er bovendien een compilatie van de beste livemomenten op TV Oost

Ontdek de volledige Top 053 en herbeluister de uitzending

Gerelateerde projecten