Editie 2022

Het beste uit meer dan vijftig jaar Aalsterse popmuziek

De allereerste 'Top 053' kreeg vorig seizoen in het digitale Werfverhaal vorm op basis van maar liefst 2500 unieke inzendingen. De Aalstenaars verkozen toen ‘Pump up the Jam’ tot de absolute nummer één. De wereldhit werd op de voet gevolgd door de kleinkunst van Jan De Wilde met ‘Eerste Sneeuw’. Het brons ging naar die andere Aalsterse dansformatie ‘Natural Born Deejays’ met ‘A good day’.

Voor deze tweede editie starten we weer met een leeg blad en een geüpdatete lijst. Jij bepaalt mee welke artiesten in 2022 mogen pronken op de finale ranglijst van 53 nummers. Op zondag 6 februari kan je het eindresultaat bekijken en beluisteren, thuis of in de Foyer met een hapje en een drankje. De presentatie is opnieuw in de capabele handen van Jonas Decleer. Gastsprekers en muzikanten brengen tussendoor livenummers.

>> meer info

Tip

Aalsterse dj’s van vroeger en nu brengen op zaterdag 5 februari (21u – 4u30) in Cinema (Hopmarkt 13, Aalst) de muziek van weleer tot leven. New wave- en new beatplaten worden samen met andere parels vanonder het stof gehaald. Dansschoenen? Daar zorg je best zelf voor.  >> meer info & tickets