School &Co

Avondvoorstellingen

Naast de schoolvoorstellingen tijdens de schooluren nodigen we jongeren graag uit voor de avondvoorstellingen. Met de school overdag naar het theater gaan is een leuk uitstapje, maar er gaat niets boven het echte werk!

Theater in 't echt

’s Avonds gaan we immers nog een stapje verder dan overdag. De voorstellingen zijn gedurfder, het denkwerk verregaander en de humor spitser. 16-jarigen (en dat is een richtlijn, geen vaste regel) kunnen probleemloos aansluiten en proeven van het ‘volwassen’ theater.

Bij een weloverwogen selectie van het aanbod kan je als schoolgroep genieten van een scholenkorting. Deze korting gaat van 10 tot 40% als je met je school in groep komt. Deze geldt wel enkel voor -26-jarigen uit het dagonderwijs en hun begeleidende leerkrachten, en voor studenten deeltijds kunstonderwijs en hun begeleidende leerkrachten. Begeleidende leerkrachten krijgen dezelfde korting als de leerlingen (geen gratis toegang dus).

Je kan de kortingen vinden in de voorstellingenagenda bij de evenementen van je keuze. 

Jongeren in De Werf

Als je individueel wil komen of met een stel vrienden, dan zijn er enkele mogelijkheden:

  • jongerenabonnement:
    vanaf 3 voorstellingen geniet elke -26-jarige tot 40% korting
  • lastminutetickets:
    een ticket tegen de helft van de prijs. Verkrijgbaar op de dag van de voorstelling aan de balie van De Werf en aangekondigd de dag voor de voorstelling.
  • ultratickets:
    -26-jarigen kunnen tegen de helft van de prijs alle niet uitverkochte Werfvoorstellingen bijwonen. De tickets worden op vertoon van je identiteitskaart vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aangeboden aan 50% korting. Op tijd aanwezig zijn, is hier de boodschap. We verkopen 1 ticket per -26-jarige.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics