UiTPAS met kansentarief

Ook al proberen we onze prijzen democratisch te houden, gratis is een School & Co-bezoek natuurlijk niet. Omdat we het bijzonder jammer zouden vinden als kinderen niet mee naar De Werf kunnen omdat de prijs te hoog is, werken we (in samenwerking met de Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen vzw en de scholen uit Groot-Aalst, Berlare, Dendermonde, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede, Ninove) met de UiTPAS met kansentarief. Dit is de vroegere kansenpas. Aan het systeem werd niets veranderd. 

Cultuurparticipatie is immers een fundamenteel recht voor alle leerlingen.

Voor wie?
Iedereen in Groot-Aalst, Berlare, Dendermonde, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert, Lede en Ninove die een te klein inkomen heeft om daarvan een stuk te besteden aan sport of cultuur, kan de UiTPAS met kansenstatuut aanvragen.

Kostprijs?
De leerling betaalt 1,50 euro (via de school) voor een School&Co-activiteit.

Rol van de school?
Voor School&Co-activiteiten in De Werf hoeft de school financieel niet tussen te komen, maar ze speelt wel een sleutelrol als (discreet) aanspreekpunt voor de leerlingen die van dit systeem gebruik willen maken.

  • Bezorg ons vóór aanvang van de activiteit de namen en nummers van de leerlingen met een UiTPAS met kansentarief.
  • Maak de UiTPAS met kansentarief bekend bij leerkrachten, leerlingen en ouders! Herinner hen bij elke voorstelling nog eens aan deze reductiemogelijkheid.

Ook andere activiteiten in schoolverband (buiten De Werf) komen in aanmerking voor interessante kortingen. Informatie hierover verkrijg je bij de Vierdewereldgroep Mensen voor Mensen (Nele Buyl, 053 78 36 60 - info@vierdewereldgroepaalst.be).

Info over schoolvoorstellingen met UiTPAS aan kansentarief:
Sara De Moor (De Werf - 053 73 28 21 - schoolenco@ccdewerf.be)
Nele Buyl (Vierdewereldgroep - 053 78 36 60 - info@VierdewereldgroepAalst.be)