[KOER] De Humorklas van Radio 2

Finale

Deze inhaalvoorstelling wordt verplaatst naar KOER (Pupillensite) en heeft een beperktere capaciteit n.a.v. het coronavirus. Tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd.

Supporter mee voor deze veelbelovende nieuwkomers
Volg de finale live op Radio 2!

Voor de zomer zocht én vond Radio 2 voor de vierde keer het beste en nieuwste comedytalent met ‘De Humorklas’. Tien finalisten werden geregisseerd door ‘meester’ Han Coucke, opgeleid door gastdocenten in specifieke comedycompetenties als improvisatie, schrijven of liedjes maken en beoordeeld door een vakkundige jury. Die koos Fré, Yannick en Benjamin uit voor de top drie. Een niet nader genoemd virus gooide roet in het eten voordat de finale kon doorgaan, maar gelukkig krijg je nu een nieuwe kans om te supporteren!

‘De Humorklas’ gaf heel wat aanstormend talent een - vaak eerste - podiumervaring. Denk maar aan de winnaars Jens Dendoncker, Sander VDV en Yannick Noben en finalisten Kamal Kharmach, Soe Nsuki en Amelie Albrecht die zich intussen elk op hun eigen manier een weg banen in de wereld van comedy en media. Yannick Noben, winnaar Radio 2 Humorklas 2018, treedt op als special guest.

KOER&TOER

Aalst biedt een antwoord op de cultuurhonger van de Aalstenaars. Vanaf 30 juli kun je 5 weekends lang coronaproof genieten van de beste artiesten op de prachtige binnenKOER van de Pupillen aan de Graanmarkt in Aalst. De Werf, Utopia, CIRK!, Kunstoevers, Biensoigné, Cinema en Netwerk Aalst slaan de handen in elkaar om de Aalstenaars een gevarieerd programma aan te bieden aan zeer democratische prijzen. Comedy, toneel, poëzie, dans, muziek, film… Cultuur voor jong en oud! Meer info


Organisatie

Credits / Met dank aan

productie: Radio 2, De Hofleveranciers
met de steun van Sabam for Culture

www.radio2.be

Nieuws over dit evenement

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. woensdag 2 september 2020 - 20:15 - 22:20
    De Werf - schouwburg De Werf (+2), Pupillensite

Ook interessant voor jou