De Humorklas van Radio 2 - Finale

.

De voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het corona-virus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

Kom mee supporteren voor deze veelbelovende nieuwkomers

Al voor de vierde keer gaat Radio 2 met ‘De Humorklas’ op zoek naar nieuw comedytalent in Vlaanderen. Deze wedstrijd is ondertussen een vaste waarde in comedyland, mede door de intensieve begeleiding. De tien finalisten worden immers geregisseerd en bijgestuurd door ‘meester’ Han Coucke, opgeleid door gastdocenten in specifieke comedycompetenties als improvisatie, schrijven of liedjes maken en beoordeeld door een vakkundige jury. Na verschillende voorrondes vindt de finale plaats in De Werf. Drie finalisten nemen het tegen elkaar op. Kom jij mee supporteren voor deze veelbelovende nieuwkomers?

‘De Humorklas’ gaf heel wat aanstormend talent een - vaak eerste - podium. Denken we maar aan de winnaars Jens Dendoncker, Sander VDV en Yannick Noben en finalisten Kamal Kharmach, Soe Nsuki en Amelie Albrecht die intussen elk op hun eigen manier hun weg aan het banen zijn in de wereld van comedy en media. Amelie ken je ondertussen als reporter bij 'De Ideale Wereld' en zij is bovendien special guest vanavond.

De finalisten zijn gekend! Fré, Yannick en Benjamin. Lees meer


Organisatie

Credits / Met dank aan

productie: Radio 2, De Hofleveranciers
met de steun van Sabam for Culture

Nieuws over dit evenement

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. woensdag 25 maart 2020 - 20:00 - 22:00
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)