Zaalverhuur

Huuraanvragen voor de schouwburg en de kleine zaal - seizoen 22/23 zijn niet meer mogelijk.

Organiseer je wel eens voorstellingen, conferenties, vergaderingen…? Dan kan je gebruik maken van onze infrastructuur en ticketservice! Ook catering op maat is mogelijk via De Foyer. De Werf heeft verschillende locaties ter beschikking. Klik op een locatie hieronder voor meer info en foto's.

Catering

Verloopt steeds via onze concessionaris De Foyer. Zelf meegebrachte drank en voedingswaren consumeren is niet toegelaten. De gevraagde catering zal gefactureerd worden. Om onze infrastructuur zo netjes mogelijk te houden, vragen we om niet te eten en drinken in de zalen. In onze vergaderlokalen kan je wel iets drinken en een broodjesmaaltijd nuttigen. Voor warme maaltijden verwijzen we je graag naar De Foyer. De cateringkosten worden achteraf verrekend via een factuur. Je kan De Foyer contacteren via 0472 66 36 90 of astridbauters@foyerdewerf.be.

Goed om te weten:

  • tijdens juli en augustus worden de schouwburg en kleine zaal niet verhuurd. Hou ook rekening met onze sluitingsperiodes.
  • Organiseer je graag een geleide rondleiding achter de schermen van De Werf? Dat kan!
  • Meer info over prijzen en materiaal vind je terug in het verhuurreglement.
  • Stad Aalst geeft logistieke steun aan verenigingen, scholen en organisatoren van socio-culturele activiteiten. Bekijk of je in aanmerking komt: reglement logistieke steun
  • Meer info over ticketverkoop voor derden
  • Nog vragen? Contacteer ons via 053 72 38 11 en/of zaalverhuur@ccdewerf.be

Aanvraag zaalhuur

De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst
Partnership met De Werf

Heb je een bedrijf in de profit- of non-profitsector en wil je meesurfen op het Werfsucces?

Contacteer ons voor meer informatie