WERFCAST

DANS BELUISTERD

In deze tweede aflevering gaan Els en Tom opnieuw in dialoog met elkaar en loodsen jou doorheen het voorjaarsaanbod van 2024. Neem zeker een kijkje bij ons dansaanbod.

Tom De Moor en Els Van Steenberghe gidsen je door het dansaanbod van cultuurcentrum De Werf. In de eerste aflevering leggen ze de focus op het dans- en circusaanbod dat te zien is in De Werf in het najaar van 2023. Ga verder op ontdekking.

PODCASTREEKS AALST CARNAVAL 2023

Notoire carnavalskenners Jan Moens en Jan Louies behandelen dit keer de Aalsterse Gilles en hoe de carnavalsmicrobe wordt doorgegeven.

JOSE, DOCHTER VAN HET CIRCUS

Ontdek alles over de Aalsterse circusfamilie van Circus Jhony. José Van Lissum staat voor de oudste generatie en deelt in deze podcast haar ervaringen.

DEAD LADIES SHOW

Sofagesprek met actrice Joke Devynck. Gastvrouw Tinneke Van Ransbeeck praat met Joke over vrouwen die haar inspireren.

AUGUST SCHOLLAERT EN ORGELSTAD AALST

Lukas De Cock gaat in gesprek met Steven Keymeulen over de vergeten figuur van August Schollaert (1893-1958). Zijn verhaal is verweven met de orgelgeschiedenis van zijn geboortestad Aalst.

PODCASTREEKS AALST CARNAVAL

Notoire carnavalskenners Jan Moens en Jan Louies behandelen in vijf afleveringen telkens een specifiek thema: de geschiedenis van de stoet, de evolutie van vastenavond tot carnaval, spot en satire, carnavalsmuziek en de voil jeanet.