Cirk! Aalst 2012

vr 17 aug zo 19 aug 2012

Openluchtfestival, drie dagen lang

Het circusfestijn Cirk! Aalst is toe aan de vierde editie. Na een bescheiden start in 2009 gaat het alleen maar bergop. Herinner je Oliver Zimmermann, de koorddanser die de Grote Markt overstak of Circus Ronaldo met een voorstelling voor én achter de coulissen of Didier Pasquette die met fiets en brommer op een koord de Keizershallen overstak. Cirk! Aalst, editie 2012, heeft alles in huis om je opnieuw te verwonderen. Het artiestenlijstje wordt verder aangevuld.

Cirk! Aalst is een laagdrempelig openluchtfestival dat zich drie dagen lang richt op een breed publiek: jong, oud, families met kinderen, gerichte festivalbezoekers, circusliefhebbers, meerwaardezoekers en toevallige passanten.

Cirk! Aalst, editie 2012 pakt opnieuw uit met nationale en internationale acts, aanstormend talent, maar ook oude rotten in het vak. Verwacht je aan kleine solo-optredens en grotere voorstellingen. Er is wat voor ieders smaak: acrobatie, humor, straattheater, dans, muziek, openluchtfilm…

Cirk! Aalst is meer dan verwonderd toekijken. Je kan ook de artiest in jezelf boven halen! Er zijn interactieve voorstellingen en peuters en kinderen kunnen zich uitleven in kinderpistes en workshops onder begeleiding van de lokale circusschool.

Cirk! Aalst deint uit. Niet alleen de binnenstad, maar ook schoolspeelplaatsen, winkelstraten en verborgen hoekjes vormen het toneel voor een resem wondere circuswezens.

Alles van Cirk! Aalst is gratis voor iedereen.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics