Kunstendag voor Kinderen: 4Hoog - 4viert20

zo 19 nov 2017

vanaf 3 jaar

4Hoog is jarig en blaast twintig kaarsjes uit. Reden genoeg voor een feest! Een feest om al het moois dat geweest is en om al het boeiende dat nog komt. 4Hoog trakteert! Niet met taart maar met drie voorstellingen en een dag vol plezier op hoog niveau.

Er is ‘Stekeblind’ (3+), de nieuwste 4Hoogcreatie, over Egel en Mol die graag dicht bij elkaar willen zijn. De iets oudere kinderen kunnen genieten van de verrassende vertelling ‘Een Pippo’ (6+). De succesproductie ‘De Koning zonder Schoenen’ (3+) speelt in groot formaat, met livemuziek.

Dit alles wordt overgoten met een sausje van prikkelende, kleurrijke, feestelijke activiteiten en workshops (fashionworkshop, culinaire workshop, dansworkshop). Zo kan je in de wandelgangen ‘les coiffeuses royales’ tegenkomen, die jou een feestelijk kapsel geven. Of maak kennis met de vorstelijke hygiënist, want koninklijke handen dienen proper te zijn. Je kan meezingen met het koninklijke orkest en, samen met mama of papa, helpen bij de bereiding van versnaperingen. Laat je verrassen door de hofdichter en laat je zelf versierde servet strijken door het majestueuze strijkorkest. We eindigen met een koninklijk feest vol muziek en gedans.

En... we klinken op elkaar, op 4Hoog en op de  koning en koningin van de dag!

Archief

zo 19 nov 2017 4Hoog Meer info
zo 19 nov 2017 4Hoog Meer info
zo 19 nov 2017 4Hoog Meer info
Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics