de Groote Oorlog

ma 28 jul ma 1 jun 2015

De Eerste Wereldoorlog of de Groote Oorlog was het eerste internationale conflict op wereldschaal. Hij vond plaats tussen 28 juli 1914 en 11 november 1918. In Aalst ging de oorlog gepaard met een explosie aan geweld: op 27 september 1914 vielen de Duitsers de stad binnen. Vanaf 2014 herdenken De Werf, Toerisme en Erfgoed, de Stedelijke bibliotheek Aalst, Cultuur, jeugd en sport en DADD vzw de Groote Oorlog met een aantal activiteiten. De Werf zoomt met vier producties in op de Groote Oorlog. Je ontdekt deze voorstellingen iets verder op deze pagina.

Meer info?
Zie ook: www.erfgoedcelaalst.bewww.aalst.be/toerismewww.aalst.be/bibliotheekwww.jeugdaalst.be of raadpleeg het programmaboekje Tussen gemeenschap en geweld, Aalst in de Groote Oorlog, een uitgave van de Erfgoedcel.

Toerisme en Erfgoed, de Stedelijke Bibliotheek Aalst, Cultuur, jeugd en sport en DADD vzw plannen het volgende:

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics