Week van de Smaak 2013

do 14 nov zo 24 nov 2013

De zevende editie van de Week van de Smaak zal spannend, avontuurlijk, romantisch, sprankelend en fantasierijk zijn. We gaan namelijk aan de slag met Water en Vuur! Wat moet je je daarbij voorstellen? Wel, denk aan smaakroutes op en langs het water, sushi met zeewier en Vlaamse cocktails, lekker met bier en het ultieme kookduel, winterbarbecues en ontbijten langs het water, garnaalvissers en veermannen, warm en koud, zoet en bitter, brouwers en jeneverstokers, het beste stadsbier en het zuiverste water.

Laat je inspireren door Water en Vuur... en laat je van je avontuurlijkste kant zien tijdens de Week van de Smaak in Aalst! Alle activiteiten (van lezingen tot workshops) van de verschillende stadsdiensten kan je nalezen op de website van de stad Aalst. Wat De Werf betreft, maken we je alvast warm voor de lezing Thee parlant op donderdag 14 november door Eddie Niesten.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics