Cirk! Aalst 2014

vr 22 aug zo 24 aug 2014

Aalsterse binnenstad, stadspark en rechteroever van 22 tot 24 aug

De zomer komt eraan, Cirk! is in aantocht. De Aalsterse circusdriedaagse was met de jubileumeditie van 2013 een hoogvlieger. Het vuurwerkspektakel van Les Commandos Percu zindert nog na. Intussen is het festival in 2014 toe aan zijn zesde editie en kan het rekenen op nationale en internationale aandacht. Cirk! ontpopte zich tot een volwaardige speler in zijn genre. Het festival heeft een publiek opgebouwd en het laten kennismaken met circus in al zijn facetten.

Cirk! heeft zijn plaats verworven in het circuswereldje. De succesformule bestaat uit een brede mix van genres: familievoorstellingen versus gericht doelgroepenaanbod, publiekstrekkers versus kleine intimistische voorstellingen, grotere gezelschappen versus solo-optredens, kippenvelmomenten afgewisseld met ontspanning en humor, workshops, buurtprojecten, tentoonstellingen, film...

Cirk! is en blijft een laagdrempelig en gratis openluchtfestival dat inspeelt op alle circusvormen en de toeschouwer passief en vaak ook iets actiever laat participeren.

Cirk! steekt in 2014 de Dender over. op vrijdagavond wordt de circusdriedaagse op gang getrokken op rechteroever. In het hart van de meest bruisende wijk van de stad zullen de eerste voorstellingen worden gespeeld. Ook tijdens de rest van het weekend zal rechteroever een hotspot blijven.

Het festival doet andermaal het stadspark aan. Laat je verrassen door een bont gezelschap dat je volledig zal inpakken.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics