UiTPAS

ma 4 jun 2012

De UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd.
Je kan er punten mee sparen en die nadien omruilen voor een tof voordeel. Per activiteit van de UiTPAS kan je één punt sparen. Er zijn ondertussen al meer dan 512 verenigingen en stadsdiensten die meewerken aan de UiTPAS. Ontdek zo nieuwe dingen uit het rijk verenigingsleven in Aalst, Haaltert, Erpe-Mere en Lede. 

De UiTPAS kost 5 euro of 2 euro (voor -18-jarigen). Koop hem aan in je eigen gemeente (Haaltert, Erpe-Mere, Lede of Aalst). Aalstenaars kunnen dit onder andere in De Werf. De kaart blijft altijd geldig. Bij aankoop krijg je meteen enkele cadeau's waaronder 2,5 euro korting op een voorstelling naar keuze in de Werf.

Voordelen in De Werf?

  • Tijdelijke voordeel: met tien UiTpunten kan je gratis naar een teaservoorstelling. De tweede persoon koopt zijn ticket aan 50%. Reserveren is aanbevolen.
  • Permanent voordeel: bij aankoop van je UiTPAS ontvang je een eenmalige korting van 2,5 euro op een voorstelling naar keuze.

Het ruilen van je UiTPAS-punten in De Werf kan enkel aan de balie.
Tijdens het afgelopen seizoen (2016-2017) spaarden bezoekers met hun UiTPAS 6 854 punten. Veertig mensen ruilden punten in voor een gratis ticket.

UiTPAS aan kansentarief?

De UiTPAS is er voor iedereen, maar biedt een extra korting aan mensen die leven van een klein inkomen: het kansentarief.

Meer info?

Kijk op www.uitpas.be, schrijf je in op de nieuwsbrief van de UiTPAS en neem een kijkje op de Facebook-pagina van de UiTPAS.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics