UiTPAS

ma 4 jun 2012

De UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd.
Je kan er punten mee sparen en die nadien omruilen voor een tof voordeel. Per activiteit van de UiTPAS kan je één punt sparen. Er zijn ondertussen al meer dan 512 verenigingen en stadsdiensten die meewerken aan de UiTPAS regio Dender. Ontdek zo nieuwe dingen uit het rijk verenigingsleven in Aalst, Haaltert, Erpe-Mere, Lede, Ninove, Berlare, Wetteren, Wichelen en Dendermonde.

De UiTPAS kost 5 euro of 2 euro (voor -18-jarigen). Koop hem aan in je eigen gemeente. Aalstenaars kunnen dit onder andere in De Werf. De kaart blijft altijd geldig. Bij aankoop krijg je meteen enkele cadeau's waaronder 2,5 euro korting op een voorstelling naar keuze in de Werf.

Voordelen in De Werf?

  • Tijdelijke voordeel: met tien UiTpunten krijg je 60% korting op twee tickets voor een jokervoorstelling.
  • Permanent voordeel: bij aankoop van je UiTPAS ontvang je een eenmalige korting van 2,5 euro op een voorstelling naar keuze.

Het ruilen van je UiTPAS-punten in De Werf kan enkel aan de balie.

UiTPAS aan kansentarief?

De UiTPAS is er voor iedereen, maar biedt een extra korting aan mensen die leven van een klein inkomen: het kansentarief.

Meer info?

Kijk op www.uitpas.be, schrijf je in op de nieuwsbrief van de UiTPAS en neem een kijkje op de Facebook-pagina van de UiTPAS.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics