Praktische info

Ticketreglement

De tips en regels over de tickets van De Werf op een rij:

Tips:

 • online betalen kan met kredietkaarten (Visa, Mastercard), bancontact en overschrijving
 • om alle geschillen betreffende betalingstermijnen te vermijden, willen we je aandacht vestigen op de datum die vermeld wordt op onze betalingsuitnodigingen. Hierop staat een ‘uiterste datum ontvangst betaling of vervaldatum’ aangegeven: dit is de datum waarop het verschuldigde bedrag op de vermelde rekening moet staan. Zorg er dus voor dat je jouw betaling tijdig uitvoert en hou hierbij rekening met de sluitingsdagen van banken. Indien de overschrijving ons niet binnen de tien dagen bereikt, worden de tickets verwijderd uit de reservatie.
 • betalen aan de ticketbalie kan met cash, bancontact, kredietkaart (Visa, Mastercard) en cadeaucheques
 • rolstoelgebruikers reserveren best telefonisch, we hebben twee voorbehouden plaatsen voor hen in de schouwburg (beschikbaar tot één maand voor het evenement)

Reglement:

 • indien je kiest voor betaling via overschrijving, verwachten we je betaling binnen de tien werkdagen. Vergeet zeker niet op tijd te betalen, want je tickets worden na tien kalenderdagen verwijderd. Kom dus op tijd naar onze balie of betaal zo vlug mogelijk via overschrijving.
 • gereserveerde (niet betaalde) tickets die een half uur voor de voorstelling niet afgehaald werden, kunnen we opnieuw doorverkopen.
 • laatkomers worden niet in de zaal toegelaten, tenzij tijdens een pauze.
 • verkochte tickets van evenementen en cursussen betalen we niet terug, ook niet van laatkomers of als de cursus niet aan je verwachtingen voldoet (indien je hierover twijfelt, neem contact met ons op); bij onvoldoende inschrijvingen annuleren wij soms een cursus, enkel dan betalen we zo snel mogelijk het inschrijvingsgeld terug.
 • als je probeert om een evenement bij te wonen met een ticket aan kortingstarief waar je geen recht op hebt, zal gevraagd worden om het verschil bij te passen aan onze ticketbalie; zonder deze betaling kan je het evenement niet bijwonen.
 • enkel je ticket is een betalingsbewijs, een overschrijvingsbewijs aanvaarden we  niet.
 • kortingen zijn niet cumuleerbaar. Als je recht hebt op meerdere kortingen, dan kan je gebruik maken van de meest voordelige.
 • kijk op voorhand goed na of je beschikbaar bent op de datum van het evenement of alle cursusdata en of je een goed idee hebt van de inhoud. Wij kunnen wij niet overgaan tot (gedeeltelijke) terugbetaling indien blijkt dat het evenement niet past voor je.
 • het nemen van foto's of van beeld- of geluidopnames is verboden bij alle concerten en podiumvoorstellingen.

Cultuurcentrum De Werf is de enige officiële verkoper van tickets van evenementen georganiseerd in eigen beheer. De Wet van 30 juli 2013 wordt uitdrukkelijk van toepassing verklaard op deze verkoop. Bijgevolg is gereguleerde doorverkoop van dit ticket, zelfs zonder winstmarge verboden. Occasionele doorverkoop met winstmarge is eveneens verboden. Tickets aangekocht in strijd met dit verbod zijn ongeldig. De Werf behoudt zich het recht voor tickets aangekocht in strijd met dit verbod te blokkeren en de houder van die tickets toegang tot voormeld evenement te weigeren.

Cultuurcentrum De Werf behoort tot de inrichtende overheid van de stad Aalst, Werf 9, 9300 Aalst - 053 77 93 00 - www.aalst.be

Vragen, tips of opmerkingen?

 • Vragen of tips in verband met ons aanbod of de praktische organisatie? Of wil je gewoon je mening kwijt? Alle info en waarderingen zijn altijd welkom, zowel voor ons als de artiesten of lesgevers. Contacteer daarvoor de betrokken artistieke medewerker.

Vragen over je privacy?

Neem een kijkje op de specifieke pagina hierover.

Bestel je tickets!

Bekijk het volledige programma op onze website en boek je tickets online.

Bekijk het programma

Webdesign door Lavagraphics