Strippenkaart

Vanaf seizoen 2019-2020 verkopen we geen Strippenkaarten meer. Wie nog een Strippenkaart heeft, kan deze de komende seizoenen wel nog gebruiken.

De Strippenkaart is de meest voordelige manier om familievoorstellingen bij te wonen. Je betaalt 48 euro voor een kaart met zes strippen (acht euro per strip).
Deze strippen zijn geldig bij de meeste familievoorstellingen van De Werf  Bij een Strippenkaart is er geen vervaldatum, ze zijn dus onbeperkt geldig in de tijd. Je kan de strippen gebruiken voor zowel volwassenen als kinderen. De regel is 1 strip = 1 ticket.

Hoe aankopen?

Opgelet: als je online tickets wil aankopen met een Strippenkaart, dan moet je deze op voorhand aankopen en betalen. Als de betaling bij ons is aangekomen, ontvang je de Strippenkaart op de gekozen wijze. Daarna kan je de Strippenkaart gebruiken bij de aankoop van familievoorstellingen in je abonnement of als los ticket.

Hoe gebruiken?

  • online: na aankoop en betaling krijg je een ticket met een digitale code. Deze code kan je zes keer gebruiken bij aankoop van een ticket met strippenkaarttarief.
  • aan de balie: neem je Strippenkaart mee en bestel de tickets die je wenst. De balie gebruikt dan de code op je ticket om de juiste korting te geven. 

Eigenschappen

  • 48 euro = 6 strippen
  • 1 strip = 1 ticket

Koop Strippenkaart