Praktische info

Taxi reserveren

Je wil naar het theater maar denkt er niet te geraken? Of na de voorstelling niet meer naar huis te kunnen? Geen nood! Dit theaterseizoen bieden we je voordelig vervoer op maat aan. Dit proefproject is een initiatief van VZW Mobar, cultuurcentrum De Werf en het departement Mobiliteit en Openbare Werken van de Vlaamse overheid.

Wij wensen je een betoverend cultuurseizoen toe!

Klant is koning. Met het project ‘basisbereikbaarheid’ vertrekt Vlaanderen vanuit de vervoersvraag van burgers en bedrijven.  Zo gaan we voor een bruisende, actieve en welvarende samenleving.
Iedereen moet zich kunnen ontplooien, werken, naar school gaan, spelen, winkelen en ontspannen.
Meer info over basisbereikbaarheid vind je op www.basisbereikbaarheid.be.

VlaanderenIsMobiliteit

Voor wie? 

Iedereen die naar een activiteit van De Werf komt en geen regulier openbaar vervoer ter beschikking heeft, kan een beroep doen op vzw Mobar (tel. 09 216 20 67).

MOBAR

Hoeveel kost dat? 

Je betaalt 2 euro instapgeld + max. 1 euro per kilometer (er is een reductietarief voorzien voor houders van een UiTPAS aan kansentarief). Het instapgeld wordt aangerekend voor zowel de heen- als de terugrit. Je betaalt ter plaatse aan de chauffeur. Annulering is kosteloos tot één dag op voorhand. Annulering op de dag zelf kost 5 euro. Wanneer de chauffeur onderweg is en je gaat niet mee, wordt het volledige bedrag aangerekend.

Dit aanbod geldt voor alle voorstellingen en alle cursussen die De Werf organiseert tijdens het seizoen 2018-2019.
Let op: deadline inschrijving = 5 werkdagen voor de voorstelling/cursus plaatsvindt. Later kan ook, maar dan loop je het risico dat we je inschrijving niet tijdig kunnen verwerken.

Schrijf je hieronder in:

Is het formulier niet goed zichtbaar? Klik dan hier en open het in een nieuwe webpagina

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Webdesign door Lavagraphics