Praktische info

Locatie & route

Lees hier hoe je best De Werf kan bereiken. Kom je met de auto? Lees dan ook zeker de info over het parkeren. Kom zeker op tijd, het uur dat bij de evenementen staat is telkens het startuur. De deuren gaan kort voor dit tijdstip open.

Artiest, technisch medewerker of leverancier van goederen? Je wil leveren aan of je moet optreden in De Werf? Bekijk onze technische info met uitleg over hoe de laad/losplaats van De Werf te bereiken.

Adres: Molenstraat 51, 9300 Aalst

Met de fiets

Fietsparkeergelegenheid in de omgeving van De Werf vind je naast De Werf, boven aan de Molenstraat, tegenover het Administratief Centrum (Werfplein 9) en in de Onderwijsstraat.

Openbaar vervoer

Het Statieplein ligt op slechts een 6 à 7 minuten wandelen van De Werf. Steek het plein over en neem links de Albert Liènartstraat en volg de Graanmarkt en Zwarte Zusterstraat. Linksaf vind je de Molenstraat.

Plan je bus trip Plan je trein trip

Auto

Vanaf E40 Oostende - Brussel: afrit Aalst. Vanaf rond punt signalisatie ‘CC De Werf ’ volgen: Parklaan - Burgemeestersplein - De Gheeststraat. Aan rode lichten linksaf: Alfred Nichelsstraat. Rechts meedraaien: Burchtstraat, deze straat volgen tot aan Werf(plein) met linksaf de Molenstraat.

Vanuit richting Antwerpen/Dendermonde/N41: Dendermondsesteenweg – Esplanadeplein. Linksaf: Esplanadestraat – Aan de lichten rechtdoor: Vaartstraat. Aan Werf(plein): rechtsaf en nogmaals rechtsaf (het plein verlaten) om de Molenstraat te bereiken.

Bereken je route

Parkeren in de buurt*

Parkeergelegenheid is schaars in de buurt van het cultuurcentrum. Vooral bij uitverkochte voorstellingen kan het zoeken naar een parkeerplaats de zenuwen op de proef stellen. Kom dus op tijd.

Tip: op de website van de stad Aalst staat een overzicht van alle parkings in Aalst.

Parking Postsite

VINCI PARK

Klanten kunnen, enkel tijdens hun activiteit in De Werf, aan verminderd tarief parkeren bij Indigo
Parking op de Postsite
, Vaartstraat 18 te Aalst, gelegen op 3 à 4 minuten wandelafstand (250m) van De Werf. Valideer je parkeerticket aan de balie van De Werf en betaal maar 3 euro. Opgelet: aangezien je de eerste 15 minuten gratis parkeert, kan je pas valideren na 15 minuten. Beroep doen op deze service is niet mogelijk wanneer je niet participeert aan een activiteit in De Werf.

* Op politiebevel en om veiligheidsredenen is parkeren achter het Cultuurcentrum (Onderwijsstraat) niet toegelaten. De boetes zijn zwaar en de controles frequent.

Taxidienst Mobar vzw

MOBAR

Mobiliteitsproblemen? Laat je rijden van en naar De Werf! Meer informatie & reservatie.

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Webdesign door Lavagraphics