Theater Malpertuis

T.A.N.I.A.!

De voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het corona-virus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

‘Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal…'

Actrice Tania Van der Sanden is bijzonder openhartig en genereus in haar eerste onewomanshow. Met het grootste gemak en een vakkundigheid die haar eigen is, laat ze een waaier van personages op het publiek los: Guillaume van de toneelschool, moeder Liliane van Deurne, nonkel Warre en tante Lida, zuster Fredeswinde van het Sint-Servaescollege van Schoten en last but not least: Tania zelf. Maar jezelf… ben je dat alleen maar? Of kun je dat ook spelen? Naarmate Tania Van der Sanden in de voorstelling dichter bij zichzelf komt, wordt ook de traan onder de lach voelbaar.

‘Gewoon jezelf zijn, is soms speciaal… Dat is ook wat in ‘T.A.N.I.A.!’ gebeurt. Het zich kwetsbaar opstellen van een actrice, die met respect veel verbeelding overlaat aan de toeschouwer.’ (Roger Arteel, Theatermaggezien, 18/3/2018)

'Het is telkens weer van nul beginnen, tot op de bodem gaan, je afvragen… tja: waarom ge daar staat, hé.' Lees het interview in De Standaard (pdf).

'Voor mij bestaat komedie niet zonder tragedie, ik zoek ik alles naar de lach én de traan.' Lees het interview in De Krant van West-Vlaanderen (pdf).

T.A.N.I.A. trailer from Piet Arfeuille on Vimeo.


Organisatie

Credits / Met dank aan

dramaturgie, regie: Frans Van der Aa
coproductie: cc Lokeren
met steun van de Vlaamse Gemeenschap & Tax Shelter

www.malpertuis.be

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. vrijdag 20 maart 2020 - 20:00 - 22:00
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)

Ook interessant voor jou