Student Comedy Night

Henk Rijckaert & Friends

De voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het corona-virus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

Maak gratis je eigen gadgets bij FabLab vanaf 18u

FabLab is fan van Henk Rijckaert. Ze lieten zich inspireren door zijn show en halen de echte MAKER in jou naar boven! Fabriceer fluitjes met een 3D-printer, maak ukeleles in alle letters van het alfabet met een lasercutter en ga naar huis met je eigen rookkringgeweer!

Henk Rijckaert

Henk Rijckaert is een MAKER. Hij maakt dingen. Meestal comedy, soms televisie, en voor de rest: dingen in zijn werkkot. Binnenkort komt hij uit dat kot en stapt hij het podium op met zijn nieuwe comedyshow, exclusief op maat van de Aalsterse jeugd. Het zal gaan over uitvinden en maken, over de kracht van je eigen handen, over prutsen en proberen, over bijna je vinger afzagen en over brandwonden verzorgen. Kom kijken en breng je veiligheidsbril mee!

Speciaal voor de Student Comedy Night verzamelt hij een topteam van komieken rondom zich. We hebben al namen horen waaien, maar wachten op de bevestiging. Spannend!

 


Organisatie

Credits / Met dank aan

www.henkrijckaert.be

Nieuws over dit evenement

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. vrijdag 27 maart 2020 - 20:00 - 22:30
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)