Guy Swinnen & The Ladies

The Duet Sessions

Op zoek naar zijn wortels vindt Guy Swinnen zichzelf opnieuw uit

Op beslissende momenten in zijn leven is het telkens de muziek geweest die Guy Swinnen redde: de oerkracht van de rock, de diepgang van de soul en de rauwheid van de country hebben hem gevormd tot de man die hij vandaag is. De songs die hem in zijn jonge jaren troost brachten, heeft hij zich na al die jaren eigen gemaakt. Wie ‘Hurt’ van Johnny Cash hoort in de uitvoering van Guy Swinnen, weet dat ze allebei over exact hetzelfde zingen, over het merg en het been van het ware leven.

Met een handvol eigen klassiekers, aangevuld met gedurfde bewerkingen uit zijn lievelingsrepertoire deelt Swinnen het podium met de mooiste stemmen van Vlaanderen: Annelies Brosens, Eline De Munck, Chantal Kashala en Naomi Sijmons (Reena Riot). Vier vrouwen die het beste bij hem naar boven halen. Luister naar Annelies en Guy als ze samen ‘Evangeline’ van Emmylou Harris & The Band zingen en je weet weer waarom kippenvel ooit werd uitgevonden.


Organisatie

Credits / Met dank aan

met: Guy Swinnen (zang, gitaar), Annelies Brosens (zang), Eline De Munck (zang), Naomi Sijmons (zang, gitaar), Chantal Kashala (zang), Axl Peleman (bas), Bjorn Eriksson (gitaar), Gianni Marzo (gitaar), Ron Reuman (drum)

www.guyswinnen.com

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. vrijdag 28 februari 2020 - 20:00 - 21:30
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)