Captain Sugar & the monkey puppets - Camouflage

+ Cirk!aBoemfeestje om 16u (exporuimte)

Deze voorstelling is geannuleerd als preventieve maatregel tegen het corona-virus. We doen ons uiterste best om tickethouders zo snel mogelijk te contacteren. Onze excuses voor het ongemak!

Een vrolijk absurde familievoorstelling. Verrassingen en spectaculaire tricks inbegrepen.

Groen, Blauw, Geel en Rood zijn huisgenoten. Ze hebben het prima voor elkaar. Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal, Groen danst met zijn planten en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert en geen hoed meer op zijn plek blijft!

Captain Sugar & the monkey puppets mixen theater met hoogstaande circustechnieken in een energieke en speelse voorstelling over onze veranderende wereld en het belang van je te blijven aanpassen. Kleine anekdotes worden met verrassende beelden, de nodige humor en met veel virtuositeit verteld. Met circustechnieken als hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw.

Captain Sugar & the monkey puppets is een international circusgezelschap. De artiesten studeerden samen in Rotterdam aan Codarts Circusarts waar ze hun gezamenlijke kijk op humor ontdekten.

Tip!

De artiesten van Captain Sugar geven op vrijdag 17 april een circusworkshop op het podium van de schouwburg.


Organisatie

Credits / Met dank aan

met: Eyrún Ævarsdóttir, Friederike Kohring, Jóakim Kvaran, Michael Zandl, Leon Börgens
eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters

www.captain-sugar.com

Meer info over circus in Aalst: www.cirkaalst.be

Alle data

  1. za 18 apr 2020 15:00 - 17:00
    De Werf - schouwburg De Werf (+2)