Bakworkshops - Het zoete leven

Reeks

11 mrt: Desserten van bij ons

We laten ons inspireren door oma’s keuken voor deze workshop. Hoe maak je de perfecte rijstpap? Of misschien is een klassieke frangipanetaart jouw all time favourite? In deze workshop word je verwend met de zoete smaken van toen en leer je tips en tricks over deze klassieke en onverbeterlijke desserten. Schrijf je enkel in voor deze workshop

25 mrt: La douce France

De Franse patisserie en zoetigheden zijn iconisch! Sommige desserten ontstonden ‘par accident’ zoals de tarte tatin, andere om niks te verspillen, zoals de Îles Flottantes. Een accurate weegschaal, een flinke portie geduld en uiteraard voldoende goesting, zijn de belangrijkste instrumenten voor de dessertkok. Schrijf je enkel in voor deze workshop

6 mei: La vita è bella

De Italianen steken de Fransen al eens graag naar de kroon voor de beste gerechten en ook bij desserts is dat niet anders. Tiramisu, zabaglione, panna cotta... stuk voor stuk toppers. En dan vergeten we nog even dat ze ook het roomijs uitvonden. Kortom, dat wordt smullen! Schrijf je enkel in voor deze workshop

20 mei: Sweet!

De Britten worden minder snel verdacht van grootse culinaire tradities, maar qua gebak en desserten kunnen ze wel hun mannetje staan. Heb jij al eens een Eton mess gemaakt? Of een cobbler met rabarber? Laat je verrassen door deze klassiekers van onze buren! Schrijf je enkel in voor deze workshop

Meebrengen: keukenhanddoek, eventueel schort


Organisatie

Credits / Met dank aan

begeleiding: Renate Coen

Alle data

Er zijn geen aankomende activiteiten voor dit event.


Archief

  1. woensdag 11 maart 2020 - 19:00 - 22:30
    Qarfa

Ook interessant voor jou