UiTPAS

De UiTPAS is de klantenkaart voor je vrije tijd. Je kan er punten mee sparen en die nadien omruilen voor een tof voordeel. In De Werf kan je bijvoorbeeld regelmatig tickets voor voorstellingen bemachtigen in ruil voor UiTPAS-punten. Per activiteit van de UiTPAS kan je één punt sparen. Er zijn ondertussen al meer dan 512 verenigingen en stadsdiensten die meewerken aan de UiTPAS regio Dender. Ontdek zo nieuwe dingen uit het rijk verenigingsleven in Aalst, Haaltert, Erpe-Mere, Lede, Ninove, Denderleeuw, Berlare, Wetteren, Wichelen, Lebbeke, Dendermonde, Laarne, Buggenhout, Zele.

De UiTPAS kost 5 euro of 2 euro (voor -18-jarigen). Koop hem aan in je eigen gemeente. Aalstenaars kunnen dit onder andere in De Werf. De kaart blijft altijd geldig. Bij aankoop krijg je meteen enkele cadeau's waaronder 2,5 euro korting op een voorstelling naar keuze in De Werf.

Het ruilen van je UiTPAS-punten in De Werf kan enkel aan de balie.

UiTPAS met kansenstatuut

De UiTPAS is er voor iedereen, maar biedt een extra korting aan mensen die leven van een klein inkomen: het kansenstatuut. € 1,50/voorstelling voor max. 5 activiteiten naar keuze (opgelet: voor cursussen, workshops, lezingen geldt een andere korting) uit het seizoensaanbod van De Werf.

NIEUW: houders van een UiTPAS met kansenstatuut kunnen vanaf nu online reserveren met de code op hun UiTPAS.

Meer info? Kijk op www.uitpasdender.be en neem een kijkje op de Facebookpagina van de UiTPAS regio Aalst.