Wij stoppen even met spelen, maar zetten tegelijk onze deuren open voor voorjaar 2022

In navolging van de recent genomen beslissing om de COVID-19 pandemie in te dijken, stopt De Werf zoals vele andere cultuurhuizen opnieuw even met spelen. De voorstellingen van dit weekend (Die Verdammte Spielerei & plastiekBERTRAND) gaan door. Vanaf maandag 6 december sluiten we onze zalen. Tot wanneer, weten we zelf nog niet. We communiceren hierover zo snel mogelijk.

Onze voorstellingen worden gespeeld voor een groter publiek dan 200 personen. We gaan voor duidelijkheid en een gelijke behandeling van onze tickethouders. We gaan niet bepalen wie wel en wie niet de zaal in mag. Daarnaast is de culturele beleving in een schouwburg met 600 zitjes quasi nihil voor een publiek van 200 toeschouwers.

Wie tickets kocht, zal deze spoedig terugbetaald zien. Dat is het minste dat we kunnen doen voor onze trouwe bezoekers. We weten dat cultuur, zeker in moeizame tijden, broodnodig is. Daarom zullen we er ook op blijven inzetten. Ons hart gaat uit naar de zorgsector die dag en nacht paraat staat om de beste zorgen aan ieder te bieden tijdens deze pandemie. We bijten door de zure appel heen en zetten tegelijk ook onze deur op een kier voor het voorjaar. We starten voorzichtig, zoals gepland, met onze ticketverkoop voorjaar 2022 op zaterdag 4 december 2021 om 10 uur. Vanaf dat moment zijn er tickets verkrijgbaar voor voorstellingen van januari tot juni 2022.

Het voelt vreemd, sluiten en verkopen samen. Zeker voor ons als cultuurhuis. De werking en organisatie van een cultuurseizoen dwingt ons daar echter toe. Tickets worden lang op voorhand aangeboden zodat artiesten kunnen spelen voor een maximaal publiek. We weten dat ons publiek ook graag wil vooruitkijken en plannen waar mogelijk. We tellen mee af naar het moment dat we weer fysiek en in veilige omstandigheden mogen neerzakken in de rode pluche. Tot gauw!

Gerelateerde projecten