Werfmedewerkers gaan tijdelijk maar voluit voor een nieuwe uitdaging

Wij kijken uit naar de toekomst om cultuur op onze podia te brengen, om je te begroeten, te beroeren en je te laten beleven. Tot die tijd ziet onze werking er ietsje anders uit: wat minder cultuur (al rijpen er plannetjes om ook januari, februari en maart bijzonder te maken) maar des te meer dienstverlening en contact met de burger.

Een deel van de Werfmedewerkers die je met hart en ziel dagdagelijks verder helpen op het vlak van ticketing, telefonisch onthaal, zaalhuur, contractuele, financiële, productionele en communicatieve vragen, engageren zich tijdelijk voor een nieuwe uitdaging. Een aantal onder hen zet zijn schouders onder het ‘callcenter contacttracing’, dat onderdak krijgt in de vergaderinfrastructuur van De Werf, om als een samenhangende, sterke ploeg op een andere, maar noodzakelijke manier ten dienste te staan van het publiek. Andere collega’s versterken dan weer de dienst stadspromotie en communicatie en personeel.

Wil je ons graag contacteren? Geen zorgen, we zijn nog steeds bereikbaar om jouw vragen te beluisteren en beantwoorden via 053 72 38 11 (van maandag tot vrijdag tussen 13 en 17 uur) of info@ccdewerf.be.

Tot gauw, tot snel, zorg voor jezelf en je naasten.

Gerelateerde projecten