Vormingsaanbod verhuist naar andere (stads)organisaties

Vanaf seizoen 2021-2022 biedt cultuurcentrum De Werf niet langer cursussen en workshops aan. We focussen ons op nieuwe uitdagingen zoals de verdere uitbouw van onze digitale pijler, de creatie van beleving in de Foyer en nieuwe samenwerkingen op vlak van podium en online.

Creatievelingen kunnen gelukkig nog steeds hun gading vinden in Aalst. Bepaalde cursussen die De Werf opbouwde, blijven doorlopen in de handen van andere organisatoren. Zo kan je vanaf september terecht in de Academie voor Carnavalskunsten (meer info binnenkort via www.aalstcarnaval.be), die vanaf nu georganiseerd wordt door de dienst Cultuur en Evenementen. De Latijnse Kring en Griekse Kring worden overgenomen door bibliotheek Utopia. Ook Studio CIRK! blijft voortbestaan.

Daarnaast kan je cursussen en workshops volgen via andere stadsdiensten. Hou hiervoor zeker www.aalst.be, www.uitinaalst.be en stadsmagazine Chipka in de gaten!

CIRK!aBoem

Ons jaarlijkse circusfestival CIRK!aBoem blijft wel gewoon doorgaan en maakt graag een uitzondering: tijdens de paasvakantie kunnen jongeren deelnemen aan een breed scala aan circusworkshops- en kampen zoals striptekenen, live video art en musicalkamp.

 

Gerelateerde projecten