Vacature: Coördinator ticketing, applicaties en zaalhuur

Ben je in de ban van Aalsterse evenementen? Heb je enige affiniteit met de cultuursector? Heb je interesse in werken met verschillende systemen? Lees dan snel verder!

Hieronder vind je een beknopte beschrijving van deze vacature. Raadpleeg de website van stad Aalst voor uitgebreide informatie. Solliciteer voor 8 mei!

Beknopte jobinhoud

Je maakt als coördinator ticketing, applicaties en zaalhuur deel uit van de dienst Cultuur binnen het thema Mens.

De dienst Cultuur organiseert, stimuleert en faciliteert culturele activiteiten en evenementen. Niet enkel is de werking van cultuurcentrum De Werf in deze dienst ingebed, ook CIRK! – het outdoor zomerfestival-, kunstoevers, parkfeesten, Reveil, en de coördinatie van carnaval zijn realisaties van dienst Cultuur.

Jouw belangrijkste uitdagingen:

  • Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de verkoop- en verhuurprocessen van de dienst, waarbij de ticketverkoop van voorstellingen/evenementen en zaalverhuur de voornaamste zijn.
  • Je staat in voor het beheer, de opvolging, de optimalisatie en integratie van de softwareapplicaties die hiervoor worden gebruikt: ticketmatic (ticketverkoop), Yesplan (plannings- en verhuurtool infrastructuur) en Recreatex (zaalverhuur).
  • Je legt de link met andere softwaresystemen en online tools die worden gebruikt voor communicatie en administratieve opvolging van de werking: meer bepaald de koppeling tussen ticketingssysteem, planningssysteem, websites, informatieschermen, nieuwsbriefsystemen, UiTpaswerking en scanning tickets.
  • Als coördinator ticketing, applicaties en zaalhuur volg jij de digitale ontwikkelingen op de voet.
  • Je weet de digitale noden van de dienst te vertalen naar concrete oplossingen. Je bent daarbij de spilfiguur tussen leveranciers, gebruikers en de ICT-medewerkers.
  • Je coördineert en optimaliseert de administratieve opvolging van de verkoop-en verhuurprocessen en zorgt daarbij voor een klantgerichte en efficiënte werking.
  • Je genereert data uit de verschillende softwaresystemen en rapporteert daarover op een adequate manier in functie van de globale werking van de dienst.

Meer info over de procedure en voorwaarden vind je op de website van de stad Aalst.

Gerelateerde projecten