Samen studeren in Aalst: schrijf je nu in

Goed nieuws! Samen studeren in stille ruimtes is opnieuw mogelijk. Zowel in Utopia als in het Stedelijk Museum zijn er plaatsen beschikbaar, reserveren is wel noodzakelijk.

Studeren in het 't Gasthuys - Stedelijk Museum

In het Stedelijk Museum kan je samen studeren vanaf maandag 29 november 2021 tot het einde van de blokperiode. Reserveren kan via de online reservatiepagina.
Een plaats reserveren (max. 1 per persoon) voor een bepaalde datum kan zeven dagen op voorhand. Aan de ingang zal naar je Covid Safe Ticket gevraagd worden.
Opgelet: het museum is gesloten van vrijdag 24 december tot en met zondag 2 januari.

Studeren in Utopia

Vanaf maandag 22 november 2021 is er opnieuw een beperkt aantal studieplekken beschikbaar in de stille ruimtes van Utopia. Voor deze plekken moet je op voorhand online reserveren. Het aantal plaatsen en de tijdstippen zijn beperkt, want de zalen worden ook vaak gebruikt door de Academie voor Podiumkunsten en de bibliotheek.
Plaats gereserveerd? Kom dan met je ticket naar de infobalie van de bibliotheek, daar krijg je te horen in welke zaal je kan plaatsnemen.

Wil je gewoon studeren aan een tafel in de bibliotheek? Dat kan ook, kom dan naar de infobalie en vraag om een blokblokje.
Deze plaatsen in Utopia zijn beperkt, dus kom op tijd.

Corona- en andere maatregelen

  • Het dragen van een mondmasker is altijd verplicht, ook als men zit. Een gewaarschuwd ... 
  • Eten en drinken is niet toegelaten, alleen water drinken is mogelijk. Alleen dan kan je even het mondmasker afzetten. Santé 
  • Vergeet je inschrijvingsbewijs niet! No ticket, no entry.
  • Bewaar de rust! In je hoofd, maar ook vooral in het gebouw.
  • Hou het proper! Rommel maak je thuis toch ook niet?
  • Drink en eet op tijd! Maar doe dit in de frisse buitenlucht! Een eigen drankje mag wel mee naar je studeerplek.

Reserveer je studieplek

Gerelateerde projecten