Samen studeren? Het kan!

Goed nieuws! De stadsgebouwen openen hun deuren voor studenten om samen op een rustige en veilige manier te kunnen studeren. Er wordt voor jou een hoogst persoonlijk en ‘social distance proof’ plekje in het gebouw voorzien. Vergeet naast je boeken of laptop zeker ook niet om een mondmasker mee te brengen. Dit dien je te dragen tijdens het verplaatsen van en naar je eigen studeereiland.

Opgelet! Je moet op voorhand inschrijven (onderaan deze pagina). Enkel met een inschrijvingsbewijs krijg je toegang tot het gebouw en een eigen plekje.

Je kan inschrijven per dag (9u tot 20u) en/of meteen voor meerdere dagen tegelijk.

Momenteel worden er 53 studeerplekken voorzien in De Werf (t.e.m. dinsdag 30 juni) en 28 plekken in het Stedelijk Museum (t.e.m. zaterdag 20 juni) op elke dag behalve zondag. 

Van zodra er meer inschrijvingen volgen zullen ook Cinema, Utopia, Ontmoetingscentrum De Brug en het Trefcentrum de deuren openen voor studenten. Hiervoor zal je ook via dezelfde link kunnen inschrijven.

Gouden regels

  • Vergeet je inschrijvingsbewijs niet! No ticket, no entry.
  • Bewaar de rust! In je hoofd, maar ook vooral in het gebouw.
  • Hou het proper! Rommel maak je thuis toch ook niet?
  • Drink en eet op tijd! Maar doe dit in de frisse buitenlucht! Flesjes water zijn wel toegelaten op je studeerplek.
  • Kom op tijd! Als de plaatsen op de foyer op zijn, bieden we jou een studieplek aan op de 2e verdieping. Als de zon schijnt, kan het daar vooral in de voormiddag vrij warm worden. 
  • Kan je toch niet komen? Laat het weten, dan kunnen we iemand anders gelukkig maken!

Kan je enkel inschrijven op de wachtlijst? Doen! Van zodra er extra studeerplekken beschikbaar zijn in een ander gebouw, mailen we jou een toegangsticket.

Reserveer je studieplek

Gerelateerde projecten