Ontdek ons nieuwe seizoen!

JOKE + Band // Rocky Horror Show // Nele Bauwens // Die Verdammte Spielerei // KOPERGIETERY, KGbe & Beeldsmederij DE MAAN // Compagnie Par Terre / Anne Nguyen // Circus Ronaldo // Inti De Ceukelaire // La Volta / Frank Focketyn, Evgenia Brendes & Philippe Thuriot // Marvara //...

Het zijn slechts enkele van de namen die we tijdens ons 34e seizoen mogen verwelkomen. Verwacht je aan een inspirerend en gevarieerd cultuuraanbod met talloze theater-, dans-, circus- en familievoorstellingen naast topconcerten en comedy-acts. We brengen nationale en internationale spelers, lokaal Aalsters talent, een nieuwe Top 053 inclusief TD in zaal Cinema, nieuwe samenwerkingen met BachPlus en Arte Amanti rond klassieke muziek en extra beleving in de splinternieuwe foyer!

Aangepaste ticketverkoop: 2 verkoopperiodes

  • najaar 2021 (sep-dec): start ticketverkoop op zaterdag 28 augustus 2021 om 10 uur
  • voorjaar 2022 (jan-jun): start ticketverkoop op zaterdag 4 december 2021 om 10 uur

Losse tickets (geen abonnementen) zijn verkrijgbaar via de website bij de start van de verkoop. Vanaf de dinsdag erop (31 aug en 7 dec) kan je terecht aan de balie. Deze is voortaan elke weekdag telefonisch bereikbaar van 9u tot 17u en fysiek van 13u tot 17u en tijdens activiteiten van 1u30 voor tot 0u30 na aanvang.
>> Alles over tickets kopen

Naar de kalender

Seizoensbrochure

Vroeg je een seizoensbrochure aan? Dan mag je deze volgende week (vanaf 9 augustus) in je brievenbus verwachten.

>> Doorblader de brochure online
>> Vraag een brochure aan

 

 

 

 

Stadskruid

Als voorproever voor het nieuwe seizoen serveren we deze zomer nog een aantal unieke locatievoorstellingen van Han solo, Arne Sierens (i.s.m. CIRK!), SKaGeN en MartHa!tentatief/Jaouad Alloul op de Zuidkaai en de Pupillensite. Hiervoor kan je nu al tickets kopen.
>> Info & tickets

De Foyer

We verwelkomen je graag in onze spiksplinternieuwe Foyer voor extra beleving, dit zowel tijdens als na andere activiteiten. Je zal er zowel kunnen lunchen als genieten van een uitgebreid diner tot een snelle hap voor één van onze voorstellingen, onder het toeziend oog van uitbaatster Astrid Bauters.
>> www.foyerdewerf.be

Gesterkt uit crisis

Uitgedaagd door de coronapandemie herdachten we onze werking met een uitgebreid digitaal aanbod. De digitale beleving werd gesmaakt en zal ook in de toekomst aanwezig blijven. Met TV Oost bood zich een eerste concrete partner aan voor het digitale maaklabo dat in dit komende seizoen een tastbare vorm moet krijgen. We etaleren ons bij de start van het 34ste seizoen dan ook graag als een podium én digitaal huis. Een herwerkte versie van ons gekende logo prijkt reeds op de gevel en moet deze transitie ook zichtbaar maken. Het is een nieuwe vlag waaronder met volle moed én goesting naar de toekomst wordt gekeken!

Gerelateerde projecten