Ons nieuwe seizoen: volledige capaciteit en Covid Safe Tickets

Eindelijk. Het is zover. Wat doet het deugd. Wat hebben we er goesting in.

Vanaf zaterdag 28 augustus om 10 uur kan je tickets kopen voor voorstellingen van september tot december 2021. Met maximale veiligheid, geheel beantwoordend aan de overheidsmaatregelen, met een welgemeende ‘go’ van de veiligheidscel van stad Aalst en - niet onbelangrijk - met de introductie van het Covid Safe Ticket* voor activiteiten in de schouwburg.

Programma 

JOKE + Band // Rocky Horror Show // Nele Bauwens // Die Verdammte Spielerei // KOPERGIETERY, KGbe & Beeldsmederij DE MAAN // Compagnie Par Terre / Anne Nguyen // Circus Ronaldo // Inti De Ceukelaire // La Volta / Frank Focketyn, Evgenia Brendes & Philippe Thuriot // Marvara //... het zijn slechts enkele van de namen die De Werf tijdens zijn 34e seizoen verwelkomt. Verwacht je aan een inspirerend en gevarieerd cultuuraanbod met talloze theater-, dans-, circus- en familievoorstellingen naast topconcerten en comedy-acts. De Werf brengt nationale en internationale spelers, lokaal Aalsters talent, een nieuwe Top 053 inclusief TD in zaal Cinema, nieuwe samenwerkingen met BachPlus en Arte Amanti rond klassieke muziek en extra beleving in de splinternieuwe foyer!

Aangepaste ticketverkoop: 2 verkoopperiodes

  • najaar 2021 (sep-dec): start ticketverkoop op zaterdag 28 augustus 2021 om 10 uur, enkel online
  • voorjaar 2022 (jan-jun): start ticketverkoop op zaterdag 4 december 2021 om 10 uur
  • vanaf dinsdag 31 augustus: bestellen mogelijk via de website, aan de balie van De Werf (ma-vr, 13-17u) of telefonisch (053 72 38 11, ma-vr, 9-17u)
  • enkel losse tickets, geen abonnementen, maximum 8 tickets per voorstelling
  • tickets worden voorzien van een rij- en stoelnummer
  • je hebt geen toegang tot internet? Onze medewerkers helpen je op de startdag van de verkoop, van 10 tot 13u, aan de balie. Opgelet: dit gaat niet sneller dan online bestellen. Wie langskomt, krijgt de tickets toegestuurd. Tickets afhalen is mogelijk vanaf dinsdag 31 augustus 2021.

Alles over tickets kopen

Met een gerust hart naar De Werf met het COVID Safe Ticket: COVID-19-update

Belangrijk en goed om weten: veiligheid is en blijft onze hoogste prioriteit. Daarom voeren we voor voorstellingen in de schouwburg vanaf 18 september, bij de opstart van het seizoen, het Covid Safe Ticket in voor alle bezoekers vanaf 12 jaar. 

Alles over onze coronamaatregelen en veelgestelde vragen

Seizoensbrochure

 


>> Doorblader de brochure online
>> Vraag een brochure aan

 

 

 

 

 

Naar de kalender

Gerelateerde projecten