Klaar voor de ticketverkoop? Ontdek het nieuwe programma

Klaar voor de ticketverkoop? Ready... set...

Goed om te weten in deze vreemde tijden: 

  • Je bestelling = je bubbel. Max. 5 tickets per bestelling per activiteit.
  • Je ontvangt ongenummerde tickets, een paar dagen voor de voorstelling mailen we je tickets met rij- en stoelnummer door.
  • Momenteel geldt een beperking op het toegelaten aantal personen per activiteit die binnenshuis georganiseerd wordt en is het dragen van een mondmasker verplicht. We volgen aanpassingen op de voet.
  • Er zijn dit jaar geen abonnementen, wel kortingen voor -26, 65+ en houders van een European Disability Card of UiTPAS aan kansentarief. Familievoorstellingen kan je voordelig bezoeken met een Familiepas.
  • Je ontvangt daags voor de voorstelling een praktische mail met alle richtlijnen om je bezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. 
  • Is een voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan zeker in voor de wachtlijst! Als we meer publiek mogen toelaten, word je gecontacteerd.

Lees alle praktische info over tickets kopen

Koop tickets

Ontdek het nieuwe programma

Je hebt er even op moeten wachten, maar hier is het dan: het programma voor seizoen 2020-21!

Met podiumvoorstellingen, lezingen, workshops & cursussen. Ietwat anders, maar toch weer creatief en prikkelend. Helemaal wat je van De Werf verwacht. Dit programma samenstellen was een heuse puzzel in covid-tijden. Daarom valt er dit jaar geen seizoensbrochure in je brievenbus. We blijven vooral digitaal met jou communiceren.

De meest actuele info vind je op de website. Er zijn ook 2 online brochures voor wie graag door het programma bladert.

Seizoensbrochure
2020-21:

Laatste update 1 okt 2020

Cursusbrochure
najaar 2020:

Laatste update 15 okt 2020

 
Seizoensbrochure 2020-21
 
Cursusbrochure najaar 2020

Opgelet

  • In de brochure staan enkel prijzen bij de voorstellingen van september tot december. Prijzen vanaf januari maken we in de loop van het seizoen bekend.
  • Tickets voor september-december zijn beschikbaar vanaf zaterdag 22 augustus 2020 (cursussen al vanaf 19 augustus)​​​​​

Gerelateerde projecten