Gezocht: horeca-uitbater voor ons cultuurcentrum!

De Werf is al jarenlang de vaste waarde voor cultuurbeleving in de stad Aalst. Het cultuurhuis, gelegen in één van de beste winkelstraten, heeft een succesvol eigen programma. Externe organisatoren verruimen met bruisende initiatieven de werking tot een divers aanbod. Artiesten uit binnen- en buitenland voelen zich thuis op het podium en achter de schermen. De Werfwerking genereert duizenden bezoekers op jaarbasis. 

Voor deze inspirerende omgeving zoekt de stad Aalst een horeca-uitbater met een hart voor cultuur om de ruime foyer, de draaischijf van het cultuurhuis, karaktervol uit te baten tot ‘the place to be’. Tevens zijn er terrasmogelijkheden aan de voorkant van het gebouw na de heraanleg van de Molenstraat.

De Foyer biedt als cultuurcafé/brasserie een aantrekkelijke dag- en avondwerking met een eigentijds aanbod en een degelijke catering- en toogwerking voor het cultuurcentrum. De werking ervan matcht met de mentaliteit, eigenheid en sfeer van De Werf. De concessiehouder werkt samen met De Werf bij optredens, activiteiten en evenementen in De Werf en heeft alle troeven in handen voor de uitbouw van een eigen food- en drink aanbod, los van het cultuurcentrum. Naast de exploitatie staat de concessiehouder in voor koffiebuffetten of andere cateringvragen voor groepen die de zalen huren voor hun vergaderingen, seminaries of workshops.

Praktisch

  • Selectieleidraad concessie (download hieronder of vraag aan via mail: aanbestedingen@aalst.be)
  • Uiterste indiendatum kandidatuur: 11 mei 2020, 9 uur
  • Startdatum concessie: start inrichtingen 4 augustus 2020, operationeel begin september 2020 bij opstart van het cultuurseizoen.  
  • Looptijd: 18 jaar (9 jaar en twee keer verlengbaar met 4,5 jaar na een positieve evaluatie na elke periode)
  • Extra info opvraagbaar via mail bij info@ccdewerf.be ter attentie van Christophe Roeland

Virtuele rondleiding

Gerelateerde projecten