De Werf heropent

De vrijetijdslocaties van de stad mogen opnieuw open, dus ook je cultuurcentrum.

Wij bereiden ons volop voor om jou ‘volgens de regels van de kunst en coronaproof’ vanaf september weer te ontvangen voor een stevig seizoen, anders dan anders, maar op en top ‘De Werf’.

Onze planning staat nog vol. Achter de schermen werken we druk verder om je cultuurbeleving zo goed mogelijk te garanderen. Het blijft veel inzet en flexibiliteit van onze medewerkers vragen. En omdat niemand een glazen bol heeft, veranderen de plannen nog vaak. Voor nu zijn er deze zekerheden:

Op 10 juli staat het seizoen online. Je vindt er het aanbod van podiumactiviteiten, School & Co, cursussen en workshops. Het zal ietwat anders, maar toch weer creatief en prikkelend zijn. Helemaal wat je van De Werf verwacht.

We plannen een aantal verkoopsmomenten. Hieronder, in chronologische volgorde, wanneer en waarvoor je tickets kan kopen:

  • woensdag 19 augustus (10u): workshops, cursussen (online, telefonisch of ter plaatse aan de balie)
  • zaterdag 22 augustus (13u): PODIUM & LEZINGEN (sept/okt/nov/dec) (enkel online)
  • dinsdag 25 augustus (10u): secundair onderwijs (enkel online)
  • donderdag 27 augustus (10u): kleuter- en basisonderwijs (enkel online)

En je mag gerust zijn, voor je comfort en veiligheid organiseren we alles helemaal coronaproof. Niet alleen voor onze voorstellingen, maar ook voor onze workshops, cursussen en ons School & Co-aanbod. Hoe één en ander concreet verloopt, lees je binnenkort.

We blijven vooral digitaal met jou communiceren. Onze website en sociale media vormen de basis. Schrijf zeker ook in op onze nieuwsbrief, ons informatiemiddel uit eerste hand.

BEDANKT voor je vertrouwen en de tijd die je ons geeft om jouw seizoen tot een onvergetelijke cultuurbeleving te maken. En nog dit: ook van januari tot juni 2021 zijn we er voor jou. Die plannen houden we nog even achter, hopende dat we jou bij versoepeling van de maatregelen, nog efficiënter kunnen bedienen.
Tot gauw en vooral blijf gezond.

Gerelateerde projecten