De Werf: binnenkort weer springlevend

Corona legt het culturele leven voor even stil. Ook voor De Werf is dit nog even aan de orde. Maar we bereiden ons voor op een beloftevol seizoen 20/21 dat stilaan om de hoek piept.

Voor nu:

  • Kunnen huurders van onze infrastructuur, indien gewenst, hun activiteit kosteloos annuleren en/of de zaalhuur terugbetaald krijgen, indien deze activiteit werd gepland in de periode t.e.m. 30 juni 2020. 
  • Wie tickets aankocht voor voorstellingen/cursussen die De Werf organiseerde in de periode volgend op 12 maart, wordt weldra persoonlijk gecontacteerd. De Werf bekijkt volop welke geannuleerde initiatieven volgend seizoen opnieuw aangeboden kunnen worden. Op basis hiervan gaan we over tot de terugbetaling van tickets of het verplaatsen van tickets.
  • Volg onze website en Facebookpagina voor updates i.v.m. de coronamaatregelen.

 

Je hebt nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder.

HOE LANG DUURT DE SLUITING?

We volgen de federale aanbevelingen en weten op dit moment niet hoe lang deze precies zal duren.

IK KOCHT TICKETS VOOR EEN VOORSTELLING, EEN WORKSHOPS, EEN ACTIVITEIT… WAT NU?

We krijgen diverse vragen over terugbetalingen van tickets, zaalhuur, inschrijvingsgelden... Alle tickethouders worden persoonlijk gecontacteerd in de loop van de volgende weken. Gelet op de uitzonderlijke omstandigheden vragen we je om nog even geduld te hebben. We stellen alles in het werk om je zo snel mogelijk te informeren.

IK HEB EEN DRINGENDE VRAAG. WAAR KAN IK TERECHT?

Om ons de mogelijkheid te geven alles goed te kunnen organiseren, vragen we vriendelijk om telefoontjes naar De Werf te beperken. Volg wel onze website (www.ccdewerf.be) en facebook-pagina voor nieuwe ontwikkelingen. Toch een dringende vraag: 053 72 38 11, van maandag tot vrijdag, van 8 tot 17 uur.

JE HEBT NOG VRAGEN OVER HET CORONAVIRUS?

Raadpleeg de website van de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid: info-coronavirus.be

BEN JE EEN CULTUURWERKER?

Cultuurwerkers, culturele organisaties en ondernemingen kunnen bij Cultuurloket terecht voor juridisch en zakelijk advies op maat. Aangezien de nood in de cultuursector hoog is, is er een specifieke coronalijn geopend. Met corona-gerelateerde juridische of zakelijke vragen kan je terecht op het nummer 02 534 18 24. Dit nummer is 7 dagen op 7 bereikbaar van 10u tot 18u.

Voor andere juridische en zakelijke vragen kan je dit contactformulier invullen.

https://www.cultuurloket.be/contact

Namens alle medewerkers van De Werf, hartelijk dank voor jullie begrip. Tot gauw.