De Verborgen Tuin & Stadskruid

Cultuur waarvoor je buitenkomt

Bestel hier je tickets

De Verborgen Tuin

De zomer start in De Werf op ons eigen dakterras. Vanaf 10 juli kan je er acht zaterdagen op rij terecht voor een aperitiefvoorstelling tijdens het ‘golden hour’, inclusief drankje voor wie dat wenst. Op de menukaart staan bovenlokale toppers, zoals Mich Walschaerts (Kommil Foo) en IKRAAAN, naast lokaal talent. Met de Top053 nog vers in het achterhoofd werd aan onder andere John Woolley en Beech gevraagd om hun gitaren alvast te stemmen. Ook liefhebbers van comedy en theater vinden hun gading in onze Verborgen Tuin met de try-out van David Galle en het poppentheater van De Bende van Richaar. De plaatsen zijn beperkt tot 40 personen. Tickets kan je aan 8 euro bestellen voor bubbels van één of twee personen.

De aperitiefvoorstellingen starten telkens om 18u stipt. Daarna gooien we de deuren van het dakterras open voor alle publiek. Vanaf 20u begeleiden Aalsterse dj’s met gepaste achtergrondmuziek de zonsondergang. Nagenoeg elke generatie en elke genre zullen vertegenwoordigd zijn dankzij onze platendraaiers, gaande van jong talent dj Arnage uit JOC Cinema tot dj Ons Moeder, de allereerste vrouwelijke dj van Radio Katanga in 1980!

Praktisch:

  • 18u: start voorstelling
  • ticket: 8 euro (bubbels van 1 en 2 tickets beschikbaar - max. 8 tickets/bestelling.)
  • 20u: start dj-set (gratis, geen tickets nodig)
  • locatie: dakterras De Werf, Molenstraat 51, Aalst
  • tickets bestellen kan vanaf woensdag 16 juni (13u) via onze website of telefonisch (053 72 38 11, ma-vr, 13u-17u)

Programma

Stadskruid

In de aanloop naar ons nieuwe seizoen kruiden we de stad met enkele unieke voorstellingen op locatie. Han solo parkeert zijn mobilhome 2.0 met plezier twee dagen lang even ‘anders bij ons’ in Aalst en brengt op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus een gloednieuwe en brandend actuele openluchtcomedyshow.

Tijdens het CIRK!-weekend op 27, 28 en 29 augustus brengt Arne Sierens een heus buitenspektakel ‘Alles in brand’ waar een kettingbotsing roet in het eten van een brandweerviering gooit. 

Ook theatergezelschap SKaGeN kruidt de stad met theaterstuk ‘TODAY, I KILL YOU’, een universeel verhaal dat de complexiteit van de moeder-zoonrelatie weergeeft in al haar aspecten. Afspraak op 4 september.

Als afsluiter brengen MartHa!tentatief en Jaouad Alloul de voorstelling ‘De Meisje’: een monoloog over zelfaanvaarding, familie, liefde en vergiffenis. 

Praktisch:

Gerelateerde evenementen

Gerelateerde projecten