Dans in De Werf - een veelbelovend voorjaar

... met Guy Nader en Maria Campos, Bollylicious, THERE THERE COMPANY, Recirquel en Cie par Terre / Anne Nguyen.

GN|MC Guy Nader | Maria Campos - Time Takes The Time, Time Takes

Een fysieke krachtinspanning op elektronische livemuziek over het dwingende tikken van de tijd. Toegankelijk en fantasierijk. De ideale Valentijnsuitstap.
vr 14 feb \\ gratis inleiding door Tom De Moor om 19u15
info & tickets

Bollylicious - Sitara

Een unieke mix van Bollywood, Indische klassieke dansvormen en gipsydansen uit Rajasthan. ‘Bollylicious is een Gents geheim wapen tegen verzuring en donkere gedachten. Elk theater, élk festival van de hedendaagse dans, zou hun voorstellingen moeten programmeren!’ (Alain Platel)
do 19 mrt \\ gratis inleiding door Karlien De Savoye om 19u15
info & tickets

THERE THERE COMPANY - Carrying my father

Een acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden, vasthouden en loslaten, kracht en rivaliteit. Op scène staan 4 circusartiesten met hun vader. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen.
za 21 mrt \\ 7,20 euro met Joker \\ voor volwassenen en publiek vanaf 10 jaar
info & tickets

Recirquel - My Land (uitverkocht)

Een volledig nieuw genre waarin circus samensmelt met dans, muziek en theater in een unieke en eigentijdse stijl uit Oost- en Centraal-Europa.
do 2 apr \\ voor volwassenen en publiek vanaf 12 jaar
info & tickets

Compagnie par Terre / Anne Nguyen - Kata

Hiphop, breakdance, gevechtskunst, zelfverdedigingssport, jiujitsu, capoeira, het zit allemaal in het DNA van de Franse choreografe Anne Nguyen. In ‘Kata’ brengt ze acht getalenteerde breakdansers samen die bewegingsreeksen uitvoeren met (denkbeeldige) tegenstanders. Het levert gedecideerdheid, perfectie en tonnen niet te stuiten energie op.
za 25 apr \\ -26? 25% korting! \\ voor volwassenen en publiek vanaf 12 jaar \\ gratis inleiding door Tom De Moor om 19u15 \\ i.h.k.v. Dag van de Dans
info & tickets

Gerelateerde projecten