De nieuwe Sterartiest is...

Wouter Deprez! Zijn show 'Levend en vers' viel duidelijk in de smaak!

De nieuwe sterartiest is... Wouter Deprez! De nieuwe sterartiest is... Wouter Deprez!

Ons publiek over Wouter Deprez met 'Levend en vers':

"Omdat het dagen daarna onder mijn vel zat en het zo een herkenbaar verhaal was, met een lach en een traan, prachtig gewoon!"

"Wouter bracht een zeer persoonlijke voorstelling waarbij ik dikwijls tranen met tuiten heb gelachen, maar soms was de zaal doodstil en kwam het haar recht op mijn armen toen het ging over de ziekte van zijn echtgenote en zijn moeder. Eerste keer dat ik Wouter live zag, hij is geen stand-up comedian, maar zoveel meer ... Wouter, ik maakte toen een diepe buiging voor jou. Respect! (Bij deze staan de tranen alweer in mijn ogen)"

"Een voorstelling die je raakt tot in de toppen van je tenen. Tranen van het lachen en tranen van ontroering, nog nooit meegemaakt tijdens één en dezelfde voorstelling. Een absolute topper!"

"Zijn humor, zijn kwetsbaarheid en oprecht 'echt' zijn doen mij alleen maar respect krijgen voor artiesten als Wouter Deprez. Hij kan je het ene moment doen huilen van het lachen en overgaan naar tranen van ontroering ... Knap dat iemand hiertoe in staat is !"

"Zalige voorstelling. Wouter weet zijn publiek mee te nemen in zijn verhaal. Er wordt uitbundig gelachen om de grappen en grollen, de zaal kan ook muisstil worden bij de levenswijsheden - en ervaringen die hij verweeft in zijn performance. Hij speelt met taal, ook dat is een reden waarom ik zoveel van zijn voorstellingen geniet. Fan van het eerste uur."

Winnaar wedstrijd groot abonnement

Proficiat aan Tom! Hij nam deel aan de wedstrijd en win een groot abonnement voor 2 personen! Hij koos voor de het concert 'Op de schoot' van Stan Van Samang, en wel om deze reden:

'Vlaams, bescheiden, toegankelijk, volks in de goede zin van het woord én zoveel beter dan dat hij zelf beseft!'

Wat betekent het om Sterartiest te zijn?
Jaarlijks en nu al voor de twaalfde keer, reikt cultuurcentrum De Werf een publieksprijs uit. Concreet houdt dit in dat het publiek via stemming mag bepalen wie de topfavoriet is van het afgelopen seizoen. De winnende artiest ontvangt een ster aan de sterrenwand van De Werf in de foyer. Bovendien ontvangt één deelnemer aan de wedstrijd een groot keuzeabonnement voor twee personen.

Vorige winnaars?
2017-2018: Clouseau - Clouseau30
2016-2017: Bart Peeters - Alleen & zonder plan
2015-2016: Radio Guga - 'INTEAM'
2014-2015: Die Verdammte Spielerei goes CCerieus
2013-2014: Daan - 'Le Franc Belge'
2012-2013: Hooverphonic - 'Sit down and listen to Hooverphonic'
2011-2012: Kommil Foo - 'Breken'
2010-2011: Xander De Rycke - 'Mijn Zwarte Parade'
2009-2010: Bart Peeters - 'De Hemel in het Klad'
2008-2009: Gino Sancti - 'V.I.P.'
2007-2008: De Nieuwe Snaar - 'Helden'

Gerelateerde Projecten

 

Onze Sterartiesten

Elk jaar kies jij, samen met de rest van het publiek van De Werf je favoriete artiest van het afgelopen seizoen. Uit de stemmers loten we één gelukkige die een keuzeabo van tien voorstellingen voor…

Meer info

Gerelateerde Artiesten

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics