De nieuwe Sterartiest is...

Jullie hebben voor 'Alleen & zonder plan' van Bart Peeters gekozen! Deze rasentertainer en zijn gitaar hebben een grote indruk nagelaten.

Bart Peeters - 'Alleen & zonder plan' - foto: Hugo Van Beveren Bart Peeters - 'Alleen & zonder plan' - foto: Hugo Van Beveren

Jullie hebben voor 'Alleen & zonder plan' van Bart Peeters gekozen! Deze rasentertainer en zijn gitaar hebben een grote indruk nagelaten. Proficiat aan Bart Peeters en ook aan onze winnares van het groot keuzeabonnement.

Ria: "Ik vind hem gewoon 'super' goed. Hij staat tussen de mensen in plaats van op het podium!"

Wat betekent het om Sterartiest te zijn?
Jaarlijks en nu al voor de tiende keer, reikt cultuurcentrum De Werf een publieksprijs uit. Concreet houdt dit in dat het publiek via stemming mag bepalen wie de topfavoriet is van het afgelopen seizoen. De winnende artiest ontvangt een ster aan de sterrenwand van De Werf in de foyer. Bovendien ontvangt één deelnemer aan de wedstrijd een groot keuzeabonnement voor twee personen.

Vorige winnaars?
2015-2016: Radio Guga - 'INTEAM'
2014-2015: Die Verdammte Spielerei goes CCerieus
2013-2014: Daan - 'Le Franc Belge'
2012-2013: Hooverphonic - 'Sit down and listen to Hooverphonic'
2011-2012: Kommil Foo - 'Breken'
2010-2011: Xander De Rycke - 'Mijn Zwarte Parade'
2009-2010: Bart Peeters - 'De Hemel in het Klad'
2008-2009: Gino Sancti - 'V.I.P.'
2007-2008: De Nieuwe Snaar - 'Helden'

Gerelateerde Projecten

 

Onze Sterartiesten

Elk jaar kiest het publiek van De Werf haar favoriete artiest van het afgelopen seizoen. De winnende artiest krijgt een ster op onze sterrenwand in de foyer. Hij of zij is er in het goede…

Meer info
Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Webdesign door Lavagraphics