Zomersluiting

De Werf gaat er even tussenuit van vrijdag 20 juli (vanaf 12u30) tot en met zondag 5 augustus. Tijdens de rest van de zomerperiode gelden er ook andere openingstijden.

 

Zomersluiting De Werf (foto: Shutterstock) Zomersluiting De Werf (foto: Shutterstock)

De Werf sluit haar deuren tijdens de zomervakantie van vrijdag 20 juli (vanaf 12u30) tot en met zondag 5 augustus. Het gebouw - inclusief balie en expo - is in deze periode gesloten. Tickets kopen via de website kan natuurlijk wel nog.

Tijdens de maanden juli en augustus geldt er bij de balie een andere uurregeling. Denk eraan dat De Werf ook sluit tijdens de feestdagen (woensdag 11 juli, zaterdag 21 juli en woensdag 15 augustus).

In De Werf mag het tijdens de zomer dan al wat rustiger zijn, er is nog genoeg te doen in de omgeving! Een erg handige website is www.uitinvlaanderen.be. Ontvang je graag cultuur- en vrijetijdstips uit je regio? Win je graag tickets voor goede voorstellingen? Blijf je graag op de hoogte van wat er allemaal te doen is? Schrijf je dan in op de UiTmail (onderaan de webpagina).

Alvast een mooie zomer gewenst!

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Ontdek onze brochures online of laat ze gratis toesturen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, info over lastminutetickets en meer!

Meer weten?

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Kom je met de fiets, het openbaar vervoer of met de auto? Bekijk hoe je De Werf het beste bereikt en waar je kan parkeren.

Meer info

Webdesign door Lavagraphics