Dans in De Werf - een veelbelovend voorjaar

... met José Navas/Cie Flak, Guy Nader en Maria Campos, Bollylicious, THERE THERE COMPANY, Recirquel en Cie par Terre / Anne Nguyen.

Lees verder onder de foto

Dans in De Werf - een veelbelovend voorjaar Dans in De Werf - een veelbelovend voorjaar

José Navas / Cie Flak - Winterreise

Hij komt uit Venezuela, woont en werkt in Montréal en koos De Werf uit als zijn favoriete speelplek om zijn nieuwste voorstelling ‘Winterreise’ te presenteren. Deze Belgische première wordt live begeleid op piano door Francis Perron en tenor Jacques-Olivier Chartier. José zet een fascinerende solo neer over een verloren liefde en bevraagt zijn bewegingsproces als ouder wordende danser.
vr 17 jan \\ 10 euro met Joker \\ gratis inleiding door Katie Verstockt om 19u15
info & tickets

GN|MC Guy Nader | Maria Campos - Time Takes The Time, Time Takes

Een fysieke krachtinspanning op elektronische livemuziek over het dwingende tikken van de tijd. Toegankelijk en fantasierijk. De ideale Valentijnsuitstap.
vr 14 feb \\ gratis inleiding door Tom De Moor om 19u15
info & tickets

Bollylicious - Sitara

Een unieke mix van Bollywood, Indische klassieke dansvormen en gipsydansen uit Rajasthan. ‘Bollylicious is een Gents geheim wapen tegen verzuring en donkere gedachten. Elk theater, élk festival van de hedendaagse dans, zou hun voorstellingen moeten programmeren!’ (Alain Platel)
do 19 mrt \\ gratis inleiding door Karlien De Savoye om 19u15
info & tickets

THERE THERE COMPANY - Carrying my father

Een acrobatische voorstelling over dragen en gedragen worden, vasthouden en loslaten, kracht en rivaliteit. Op scène staan 4 circusartiesten met hun vader. Centraal staat het besef: zoals de vader de zoon droeg, zo zal de zoon ooit de vader dragen.
za 21 mrt \\ 7,20 euro met Joker \\ voor volwassenen en publiek vanaf 10 jaar
info & tickets

Recirquel - My Land (uitverkocht)

Een volledig nieuw genre waarin circus samensmelt met dans, muziek en theater in een unieke en eigentijdse stijl uit Oost- en Centraal-Europa.
do 2 apr \\ voor volwassenen en publiek vanaf 12 jaar
info & tickets

Compagnie par Terre / Anne Nguyen - Kata

Hiphop, breakdance, gevechtskunst, zelfverdedigingssport, jiujitsu, capoeira, het zit allemaal in het DNA van de Franse choreografe Anne Nguyen. In ‘Kata’ brengt ze acht getalenteerde breakdansers samen die bewegingsreeksen uitvoeren met (denkbeeldige) tegenstanders. Het levert gedecideerdheid, perfectie en tonnen niet te stuiten energie op.
za 25 apr \\ -26? 25% korting! \\ voor volwassenen en publiek vanaf 12 jaar \\ gratis inleiding door Tom De Moor om 19u15 \\ i.h.k.v. Dag van de Dans
info & tickets

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics