Laat van je horen. Daag ons uit. Versterk onze raad van bestuur.

Cultuurcentrum De Werf zoekt, ter versterking van zijn raad van bestuur en voor een periode van zes jaar, 12 deskundigen/experts uit het middenveld en de culturele actoren.          Lees verder onder de foto.

Laat van je horen. Daag ons uit. Versterk onze raad van bestuur. Laat van je horen. Daag ons uit. Versterk onze raad van bestuur.

Profiel raad van bestuur

De raad van bestuur van cultuurcentrum De Werf staat het stadsbestuur bij bij het beheer en de exploitatie van het cultuurcentrum en haar randaccommodaties.

Het cultuurcentrum realiseert een kwaliteitsvol cultuuraanbod met een lokale en regionale uitstraling dat inspeelt op de vragen en behoeften van een breed en divers publiek. Het biedt actieve ondersteuning aan de (sociaal-) culturele verenigingen, amateurkunsten, receptieve gebruikers en individuele kunstbeoefenaars. Het formuleert een (innovatief) aanbod met het oog op maximale publieksparticipatie, publieksverruiming en doelgroepenbereik. Het houdt een open blik op actuele maatschappelijke veranderingen en is als bruisende ontmoetingsplek voor creatieve geesten en (cultuur)genieters een draaischijf in het culturele weefsel van de stad.

De raad van bestuur ondersteunt de werking van het cultuurcentrum door:

  • het goedkeuren van de eigen jaarprogrammatie van het cultuurcentrum,
  • het adviseren van het programmatorenteam;
  • het waarborgen van de cultuurspreiding van het cultuurcentrum;
  • het toezicht op het naleven van de cultuurpactwetgeving;
  • inspraakrecht m.b.t. het beheer en de exploitatie van de accommodatie en het HR-beleid van het cultuurcentrum

Getriggerd om je zeg te doen in het beheersorgaan van het leukste cultuurcentrum? Goesting om ons met je creatieve ideeën een boost te geven? Uitgedaagd om mee te schrijven aan ons lange termijnverhaal? Dan ontvangen we graag, uiterlijk zondag 22 september via mail (ccdewerf@aalst.be), je motivatiebrief.

Info, vragen?
Contacteer Kathleen Keymeulen, teamverantwoordelijke programmatie/communicatie (kathleen.keymeulen@aalst.be / 053 72 38 11)

Brochures & nieuwsbrieven

Brochures & nieuwsbrieven

Schrijf je in

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Meer info

Webdesign door Lavagraphics